Woonklare woningen op de Westerwal | Beumer

Woonklare woningen op de Westerwal

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 22 november 2022

Je wilt heel graag verhuizen naar een nieuwbouwwoning, maar je ziet op tegen het klussen en de bijkomende kosten voor de inrichting van je woning? Bij de woningen in Wonen op de Westerwal hebben we de oplossing hiervoor! Voor de woningen aan de Blekersgracht leveren we namelijk de woning geheel woonklaar op.

 

Voor de woningen aan de Blekersgracht leveren we  de woning geheel woonklaar op. Zo zijn de woningen niet alleen inclusief tegelwerk en sanitair, maar deze woningen hebben nu standaard ook een luxe keuken van SieMatic inclusief apparatuur van Siemens. Maar we gaan nog een stapje verder. De woningen zijn namelijk ook voorzien van vloer-, wand- en
plafondafwerking. Dit betekent pvc-vloeren, gestucte en gesausde wanden en plafonds zonder v-naden. Hier kan je uiteraard zelf je eigen kleuren uitkiezen die passen bij jouw woonsmaak.

And last but not least, je krijgt ook nog eens 10 extra zonnepanelen waardoor de woningen zelf extra eigen energie opwekken. Nog een mooie meevaller voor de portemonnee, niet alleen op korte termijn maar ook voor de toekomst! Na ontvangst van je sleutel kan je bijna direct verhuizen. Al deze extra’s zitten in de v.o.n.-prijs. Dat is dus kopen en wonen zonder extra kosten en zorgen!

Wonen op de Westerwal in Oudewater

Authentieke straatjes, stoere kades, pittoreske doorkijkjes. Vers brood van de bakker om de hoek. Genieten van een kop koffie met uitzicht over het water. Zo vanaf je eigen aanlegplek aan boord kunnen stappen. En je bent ook nabij in de grote stad, voor een theaterbezoek of om te shoppen. Hoe mooi kan het leven zijn?

Het plan Westerwal biedt een grote variatie aan woningtypen. Herenhuizen, pakhuizen, rijwoningen, appartementen en vrijstaande woningen. In totaal worden er ca. 100 woningen gebouwd. De eerste woonbuurten (fase 1 en 2) zijn nu in verkoop.

Waarom nieuwbouw?

Een nieuwbouwwoning biedt niet alleen meer wooncomfort maar is vooral zeer energiezuinig. Daardoor is het kopen van een nieuwbouwwoning ook nog eens financieel aantrekkelijk. De woningen in Wonen op de Westerwal voldoen aan alle eisen die men tegenwoordig vraagt van een woning. Dit zorgt voor zeer lage energielasten per maand en dus gunstig voor je portemonnee! Daarnaast kun je bij diverse hypotheekverstrekkers waarschijnlijk meer lenen ten opzichte van de aankoop van een bestaande woning. Daarbij koop je vrij op naam, dat wil zeggen zonder kosten voor overdrachtsbelasting en levering van grond bij de notaris. En wist je dat je ook je oude hypotheek mee kan nemen en de overwaarde van je huidige bestaande woning? Dit kan gunstig zijn voor je maandlasten. Daarom is het juist nu het moment om een nieuwbouwwoning te kopen.

Alle voordelen op een rij:

 • Energiezuinig, A+++ energielabel
  De woningen zijn gasloos en All-Electric, volgens de laatste BENG-normen en hebben over een warmtepomp, hoogwaardige isolatie, geïsoleerde beglazing en een Warmte Terug Win (WTW) balansventilatiesysteem.
 • 10 extra zonnepanelen
  Bovenop de BENG-norm (bijna-energieneutraal gebouw) 10 extra zonnepanelen.
 • Siematic keuken met Siemens apparatuur
  De woningen in de Blekersgracht hebben standaard een luxe keuken van SieMatic inclusief apparatuur van Siemens. Je kan kiezen uit verschillende kleuren fronten en keukenbladen. 
 • Tegelwerk en sanitair
  Jouw nieuwe woning wordt standaard opgeleverd met hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch zodat je straks dat ultieme luxegevoel in je eigen huis ervaart. 
 • PVC vloerafwerking
  Voor de gehele woning, excl. de toiletruimtes, badkamer en technische ruimte, vliering, meterkast en berging kan je een “pvc walk over” vloer uitkiezen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren.
 • Wand- & plafondafwerking in kleur naar keuze
  De plafonds worden gestukt en gesausd in een ral kleur naar wens. Ook de wanden in de gehele woning worden gestukt en gesausd. Hier kan je uiteraard zelf je eigen kleuren uitkiezen die passen bij jouw woonsmaak

Schrijf je in

Bekijk het aanbod op de projectwebsite en schrijf je in voor jouw favoriete woning.