Wattbaan 9-8, Nieuwegein | Beumer

Wattbaan 9 8

3439ML, Nieuwegein

In het hart van Rijnhuizen Nieuwegein vind je The Switch, een appartementencomplex dat zich onderscheidt door zijn 59 luxe huurappartementen, opgeleverd in 2021. Overweeg je de overstap naar een huurervaring met alle gemakken van dien, op een locatie waar alles binnen handbereik

 • 58 m2
 • Label A+++

€ 1.350,- p/m Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een verzekering nodig?

Omschrijving

In het hart van Rijnhuizen Nieuwegein vind je The Switch, een appartementencomplex dat zich onderscheidt door zijn 59 luxe huurappartementen, opgeleverd in 2021. Overweeg je de overstap naar een huurervaring met alle gemakken van dien, op een locatie waar alles binnen handbereik is? Ontdek het verfijnde wonen aan de Wattbaan, een elegant appartement op de derde verdieping met een ruimtelijk gevoel dankzij de 58m2 woonoppervlakte. Dit appartement is uitgerust met een moderne keuken, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, een comfortabele slaapkamer en een uitnodigend balkon waarop je kunt genieten van je ochtendkoffie of avondbries. Het interieur is volledig gestoffeerd, inclusief stijlvolle…

In het hart van Rijnhuizen Nieuwegein vind je The Switch, een appartementencomplex dat zich onderscheidt door zijn 59 luxe huurappartementen, opgeleverd in 2021. Overweeg je de overstap naar een huurervaring met alle gemakken van dien, op een locatie waar alles binnen handbereik is?

Ontdek het verfijnde wonen aan de Wattbaan, een elegant appartement op de derde verdieping met een ruimtelijk gevoel dankzij de 58m2 woonoppervlakte.

Dit appartement is uitgerust met een moderne keuken, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, een comfortabele slaapkamer en een uitnodigend balkon waarop je kunt genieten van je ochtendkoffie of avondbries.

Het interieur is volledig gestoffeerd, inclusief stijlvolle gordijnen die zowel privacy als een warme sfeer bieden. Je hoeft alleen nog maar de bank en het bed neer te zetten en je kunt heerlijk wonen.

Let wel, de getoonde foto's geven een impressie van een vergelijkbaar appartement in het complex.

The Switch straalt karakter uit met zijn opvallende ronde vorm en panoramische ramen, perfect gelegen in Rijnhuizen. Een stap buiten de deur brengt je direct in de de omgeving van het historische fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen.

Achter de ronde gevel gaan ruime twee- en driekamerappartementen schuil, elk met een eigen terras of balkon, volledig afgewerkt met een vloer- en wand afwerking!

Bijzonderheden:
- Historische omgeving
- Liftinstallatie
- Postvakken met bezorgfunctie
- Gym / sportfaciliteiten
- Hoogwaardige afwerking
- Gasloos
- Vloerverwarming
- Minimaal 4 zonnepanelen per appartement
- Overdekte fietsenstalling

Huurvoorwaarden:
-Minimale huurtermijn van 12 maanden
-Inkomenseis gesteld op 3x de maandhuur

Lees verder

Kenmerken

 • Vraagprijs € 1.350,- p/m
 • Type Appartement
 • Woonoppervlakte ca. 58.00 m2
 • Slaapkamers 1
 • Inhoud ca. 150.00 m3
 • Energielabel A+++
 • Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren
Meer kenmerken

In de buurt

Wattbaan 98 3439ML Nieuwegein

   Schaduwwijzer

   Media

   Plattegronden