Wattbaan 7-4, Nieuwegein | Beumer

Wattbaan 7 4

3439ML, Nieuwegein

Beschikbaar per 1 december 2023 Wattbaan 7-4 is een appartement met 1 slaapkamer, luxe keuken met inbouwapparatuur en een ruim balkon. De woning is tevens volledig gestoffeerd en voorzien van gordijnen. Let op! De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Op een van

 • 59 m2
 • Label A+++

€ 1.265,- p/m Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een verzekering nodig?

Omschrijving

Beschikbaar per 1 december 2023 Wattbaan 7-4 is een appartement met 1 slaapkamer, luxe keuken met inbouwapparatuur en een ruim balkon. De woning is tevens volledig gestoffeerd en voorzien van gordijnen. Let op! De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Op een van de mooiste plekjes van Rijnhuizen Nieuwegein staat The Switch. Een nieuw appartementengebouw met 59 luxe huurappartementen. Kies jij ook voor het gemak van huren en het comfort van nieuwbouw op een plek waar je alles binnen handbereik hebt? The Switch straalt karakter uit met zijn bijzondere ronde vorm en grote ramen, perfect gelegen in Rijnhuizen. Hier loop…

Beschikbaar per 1 december 2023

Wattbaan 7-4 is een appartement met 1 slaapkamer, luxe keuken met inbouwapparatuur en een ruim balkon. De woning is tevens volledig gestoffeerd en voorzien van gordijnen. Let op! De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement.

Op een van de mooiste plekjes van Rijnhuizen Nieuwegein staat The Switch. Een nieuw appartementengebouw met 59 luxe huurappartementen. Kies jij ook voor het gemak van huren en het comfort van nieuwbouw op een plek waar je alles binnen handbereik hebt?

The Switch straalt karakter uit met zijn bijzondere ronde vorm en grote ramen, perfect gelegen in Rijnhuizen. Hier loop je de deur uit en sta je direct in de fraaie omgeving van fort Jutphaas en het kasteel Rijnhuizen. Achter de half ronde gevel gaan ruime twee- en driekamer appartementen schuil. Allemaal met een heerlijk terras of balkon én compleet met vloer- en wandafwerking!

Als je in The Switch woont, woon je in een parkachtige omgeving. Met onder meer Fort Jutphaas, Kasteel Wijnestein, de watertuin en de openbare ruimte rond landgoed Rijnhuizen tot aan het Merwedekanaal. Begin je dag sportief met een rondje Rijnhuizen of met een verkwikkende training in de ultramoderne gym.

Genesteld in het hart van Rijnhuizen, heeft The Switch alles wat je maar wilt of nodig hebt binnen enkele minuten van je voordeur. Rijnhuizen heeft een groeiende cultuur en biedt een overvloed aan leuke restaurants die je kunt uitproberen.
Rijnhuizen is een juiste mix van wonen en werken, voor jong en oud. Bezoekers en bewoners maken Rijnhuizen een interessante wijk waar altijd wel iets in beweging is.

The Switch is prima met de auto en het openbaar vervoer te bereiken. Via de Plettenburgenbaan (N408) ben je zo op weg naar Rotterdam, Amsterdam, Amersfoort of Arnhem. Of laat lijnbus 74 je thuisbrengen vanaf Utrecht Centraal.
En als sportieve bewoner van The Switch fiets je binnen het half uur naar de Oude Gracht in het gezellige centrum van Utrecht.

Bijzonderheden
- Minimale huurtermijn van 12 maanden
- Er wordt een inkomenseis gesteld van 3x de maandhuur wat huurders aan bruto-inkomen dient te verdienen. Alleen in overleg met de verhuurder wordt hier van afgeweken.
- Woningdelers niet toegestaan
- Huurder is verplicht om ter hoogte van minimaal één maand huur een waarborgsom te storten, hogere waarborgsom afhankelijk van dossier.
- Het houden van huisdieren is niet toegestaan behoudens toestemming eigenaar.
- De woning wordt gestoffeerd verhuurd.
- Roken in het appartement is niet toegestaan.
- €70,- voorschot servicekosten
- Water en Elektra niet inbegrepen

Kenmerken The Switch
- 29 vrije sector huurappartementen
- 30 middeldure huurappartementen
- historische omgeving
- liftinstallatie
- voorzien van Bring me Boxen, bringme.com (postvakken met bezorgfunctie)
- gym / sportfaciliteiten
- hoogwaardige afwerking
- vloerverwarming
- minimaal 4 zonnepanelen per appartement
- overdekte fietsenstalling
- alle appartementen zijn volledig gestoffeerd, dus inclusief PVC-vloer, wandafwerking en gordijnen
- keuken met Siemens apparatuur
- complete badkamer met douche, douchescherm, wastafel en badkamerkast
- seperaat toilet
- gasloos

Lees verder

Kenmerken

 • Vraagprijs € 1.265,- p/m
 • Type Appartement
 • Woonoppervlakte ca. 59.00 m2
 • Externe bergruimte ca. 0.00 m2
 • Slaapkamers 1
 • Inhoud ca. 153.00 m3
 • Energielabel A+++
 • Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren
Meer kenmerken

In de buurt

Wattbaan 74 3439ML Nieuwegein

   Schaduwwijzer

   Media

   Plattegronden