Garietstraat 247, Amersfoort | Beumer

Garietstraat 247

3813BL, Amersfoort

Unieke woonbeleving op een toplocatie! Aan de rand van het centrum ligt dit gezellige appartement van ca. 104 m2. Met een heerlijke woonkamer, nette keuken en twee slaapkamers biedt dit appartement alles wat je nodig hebt. De binnenstad bevindt zich op fietsafstand en vanuit

 • 104 m2
 • Label D

€ 1.089,- p/m Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een verzekering nodig?

Omschrijving

Unieke woonbeleving op een toplocatie! Aan de rand van het centrum ligt dit gezellige appartement van ca. 104 m2. Met een heerlijke woonkamer, nette keuken en twee slaapkamers biedt dit appartement alles wat je nodig hebt. De binnenstad bevindt zich op fietsafstand en vanuit het appartement zelf heb je een geweldig uitzicht over Amersfoort. Wat wil je nog meer?! Indeling Begane grond Op de begane grond zijn 2 ingangen aanwezig. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde waar de parkeerplaats en het e-bike oplaadpunt zich bevinden. De hoofdingang bevindt zich aan de straatzijde, met toegang tot de brievenbussen en…

Unieke woonbeleving op een toplocatie!

Aan de rand van het centrum ligt dit gezellige appartement van ca. 104 m2. Met een heerlijke woonkamer, nette keuken en twee slaapkamers biedt dit appartement alles wat je nodig hebt. De binnenstad bevindt zich op fietsafstand en vanuit het appartement zelf heb je een geweldig uitzicht over Amersfoort. Wat wil je nog meer?!

Indeling
Begane grond
Op de begane grond zijn 2 ingangen aanwezig. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde waar de parkeerplaats en het e-bike oplaadpunt zich bevinden. De hoofdingang bevindt zich aan de straatzijde, met toegang tot de brievenbussen en de lift. De achteruitgang leidt naar de parkeerplaats en de (gezamenlijke) fietsenberging. De fietsenberging bevindt zich op niveau -1. Op de begane grond is een recreatieruimte, waar regelmatig koffieochtenden en andere activiteiten worden georganiseerd. Deelname is uiteraard geheel vrijblijvend.

5e verdieping
Entree, ruime gang, toilet met fontein. Lichte woonkamer met grote raampartijen en toegang naar de serrekamer. De ramen zijn voorzien van elektrische screens. Open keuken met elektrische kookplaat en afzuigkap. Inpandige berging met elektrische boiler en aansluitpunt voor de wasmachine. Twee ruime slaapkamers. Eén kamer heeft toegang naar de badkamer. De badkamer is ingedeeld met een douche, wastafel en tweede toilet.

Bijzonderheden:
- Lichte woonkamer met grote raampartijen.
- Inpandige berging met huurboiler (120 liter).
- Mogelijkheid tot het huren van een eigen parkeerplaats.
- Videofoon met zorgmogelijkheid woon-zorgcentrum de Koperhorst.
- Geïsoleerd en van alle gemakken voorzien.
- Gezamenlijke fietsenberging met mogelijkheid tot het huren van een e-bike oplaadpunt.
- Prachtig uitzicht!
- Winkelcentrum vlakbij.
- Dichtbij uitvalswegen A28 en A1.
- Huisarts, fysiotherapeut en apotheek aan de overzijde van de straat.
- Meander Medisch Centrum in de buurt.
- Sociale huurders gemeente Amersfoort van Omnia Wonen, Portaal of de Alliantie hebben voorrang bij toewijzing.
- Beschikbaar per 26 april 2024.

Huurprijs € 1.089,00 per maand
Servicekosten: € 180,30 (waarvan €110 voorschot stookkosten)

Om voor deze woning in aanmerking te komen is uw leeftijd minimaal 50 jaar. Er is een inkomens/vermogenstoets van toepassing (Fiscaal jaarinkomen van minimaal € 50.000,-)

In aanmerking komen voor deze woning? Schrijf u dan in!

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Verplichte documenten
- De meest recente inkomensverklaring van de Belastingdienst (of meest recente definitieve aanslag inkomstenbelasting) van u en van uw eventuele partner.
- Inkomensspecificaties van de afgelopen drie maanden.
- Indien eigen onderneming: uittreksel KvK en definitieve inkomensverklaring van 2023 en een geprognosticeerde resultaten rekening die door een accountant of administratiekantoor is opgesteld met handtekening en stempel.
- BRP van de gezinssamenstelling + woonhistorie op te vragen bij gemeentehuis. Woonhistorie is ook op te vragen met uw DIGI ID bij mijnoverheid.
- Een verhuurdersverklaring.
- Heeft u een koopwoning op dit moment. Dan zouden wij graag drie afschriften van afgelopen maanden willen ontvangen dat de hypotheek betaald wordt.

**De foto's behorende bij deze aanmelding zijn van een vergelijkbaar appartement. De afwerking van het Garietstraat 211 kan afwijkend zijn**

Lees verder

Kenmerken

 • Vraagprijs € 1.089,- p/m
 • Type Appartement
 • Woonoppervlakte ca. 104.00 m2
 • Externe bergruimte ca. 0.00 m2
 • Inhoud ca. 322.00 m3
 • Energielabel D
Meer kenmerken

In de buurt

Garietstraat 247 3813BL Amersfoort

   Schaduwwijzer

   Media

   Plattegronden