Erroll Garnerstraat 31, Utrecht | Beumer

Erroll Garnerstraat 31

3543GV, Utrecht

Let op reageren via hurenbij.beumer.nl! In onze prachtige stad Utrecht, in de wijk Terwijde, verwelkomen we dit heerlijke 3-kamer appartement. Een prachtig appartement welke is opgeleverd in 2021 en klaar om een nieuw thuis te worden voor starters of senioren. Met een

 • 70 m2
 • Label A+

€ 1.265,- p/m Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een verzekering nodig?

Omschrijving

Let op reageren via hurenbij.beumer.nl! In onze prachtige stad Utrecht, in de wijk Terwijde, verwelkomen we dit heerlijke 3-kamer appartement. Een prachtig appartement welke is opgeleverd in 2021 en klaar om een nieuw thuis te worden voor starters of senioren. Met een riante woonoppervlakte van circa 70m2, een toekomstgericht A+ energielabel en een rustgevend balkon welke gelegen is op het oosten. Dit is een appartement waarnaar je op zoek bent en zo in kunt. Let op! De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Dit appartement betreft een tussen appartement op de 1e verdieping. Beschikbaar per 01-02-2024, of zoveel eerder indien…

Let op reageren via hurenbij.beumer.nl!

In onze prachtige stad Utrecht, in de wijk Terwijde, verwelkomen we dit heerlijke 3-kamer appartement.

Een prachtig appartement welke is opgeleverd in 2021 en klaar om een nieuw thuis te worden voor starters of senioren. Met een riante woonoppervlakte van circa 70m2, een toekomstgericht A+ energielabel en een rustgevend balkon welke gelegen is op het oosten. Dit is een appartement waarnaar je op zoek bent en zo in kunt.

Let op! De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Dit appartement betreft een tussen appartement op de 1e verdieping.

Beschikbaar per 01-02-2024, of zoveel eerder indien mogelijk.

We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen naar dit supergezellige appartement in Terwijde, Utrecht. Dit twee-slaapkamer appartement biedt niet alleen een de ruimte met zijn 70 vierkante meter, maar is ook enorm praktisch ingedeeld en heeft een grote berging welke in de woning is gelegen, hoe praktisch is dat.

• Een kindvriendelijke gemeenschap
• Op een steenworp afstand van winkelcentrum Terwijde
• Verplichte afname eigen parkeerplaats a € 75,- p.m.
• Dichtbij het treinstation Terwijde
• Aangrenzend aan Leidsche Rijn Centrum

Betreed het leven in Terwijde, een wijk in Utrecht die naadloos samenkomt in moderne voorzieningen, levendige groene ruimtes en een warme, vriendelijke gemeenschap. En alsof dat nog niet genoeg is, brengt de nabijheid van het winkelcentrum Terwijde en het station de omgeving nog meer tot leven, waarbij de belangrijkste uitvalswegen en het Leidsche Rijn centrum op een comfortabele afstand liggen.

Bijzonderheden
* beschikbaar per 01-02-2024, of zoveel eerder als overeengekomen
* beschikbaar voor bepaalde tijd, maximaal 24 maanden
* Er wordt een inkomenseis gesteld van 3x de maandhuur wat huurders aan bruto-inkomen dient te verdienen. Alleen in overleg met de verhuurder wordt hier van afgeweken.
* Woningdelers niet toegestaan
* Huurder is verplicht om ter hoogte van twee maanden huur een waarborgsom te storten.
* Het houden van huisdieren is niet toegestaan.
* De woning wordt in kale staat verhuurd, overname stoffering in overleg tussen oude en nieuwe huurder.
* Roken in het appartement is niet toegestaan.

Meld je aan en kom binnenkort het appartement van binnen bekijken.

Lees verder

Kenmerken

 • Vraagprijs € 1.265,- p/m
 • Type Appartement
 • Woonoppervlakte ca. 70.00 m2
 • Slaapkamers 2
 • Inhoud ca. 182.00 m3
 • Energielabel A+
Meer kenmerken

In de buurt

Erroll Garnerstraat 31 3543GV Utrecht

   Schaduwwijzer

   Media

   Plattegronden