Wonen in 'European City of the Year'! | Beumer

Wonen in ‘European City of the Year’!

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 13 november 2023

Amersfoort is uitgeroepen tot 'European City of the Year'. Deze titel is toegekend door de The Academy of Urbanism. Deze erkenning benadrukt de inspanning die Amersfoort levert om het geluk en welzijn van de bewoners te bevorderen. Bij deze prijs wordt er gelet op verschillende zaken: kwaliteit van het leven en werken, mobiliteit, sociale cohesie, architectuur, stedenbouwkundige oplossingen en hoe de stad wordt bestuurd. Waarom deze prijs naar Amersfoort is gegaan en welke woningen wij in ons aanbod hebben, lees je hieronder.

Waarom Amersfoort?

Wat Amersfoort zo bijzonder maakt, is de unieke combinatie van oud en nieuw. Dat is terug te zien in de vooruitstrevende planning en vernieuwing, terwijl het unieke erfgoed en karakter behouden blijven. Het welzijn van geluk van de inwoners staan duidelijk centraal in Amersfoort, zo wordt onder andere het autogebruik beperkt. Maar er is ook een divers aanbod van betaalbare en kwalitatief goede woningen in Amersfoort.

Wonen in Amersfoort

Ook wonen in deze fijne stad? Wij helpen je graag met de zoektocht, maar ook met de verkoop van je huidige woning. Ook voor taxaties en hypotheekadvies ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier alvast ons huidige aanbod in Amersfoort.

Liever wonen in het mooie Utrecht, het nieuwe Leidsche Rijn, het pittoreske Wijk bij Duurstede of het gezellige Maarssen? Bekijk hier ons woningaanbod in onze andere regio’s.