Makelaar Vreeswijk, 1 van de mooiste plekken
Makelaar Vreeswijk

Makelaar Vreeswijk, 1 van de mooiste plekken in Nieuwegein

Beumer is al jaren actief als Makelaar in Vreeswijk. Vreeswijk is een idyllisch dorp gelegen in de gemeente Nieuwegein. Dit historische dorp heeft een rijke geschiedenis en biedt een perfecte mix van oude charme en moderne voorzieningen. Of je nu op zoek bent naar rust, gezelligheid of cultuur, er is voor ieder wat wils. Het is een van de oudste dorpen van de gemeente Nieuwegein en kent een lange geschiedenis.

 

Makelaar Vreeswijk, de expert van deze wijk!

Vreeswijk is een zeer gewilde plek om te wonen vanwege de prachtige historische panden en de centrale ligging. Het dorp heeft een mix van oudere en nieuwere woningen en is geschikt voor gezinnen, stellen en alleenstaanden.

Het dorp dankt zijn naam aan het feit dat het ooit een "vrije" nederzetting was, waar burgers hun eigen wetten en regels mochten bepalen
Het dorp dankt zijn naam aan het feit dat het ooit een "vrije" nederzetting was, waar burgers hun eigen wetten en regels mochten bepalen
De Lek Vreeswijk

Voorzieningen

In Vreeswijk vind je een scala aan voorzieningen, waaronder diverse winkels zoals een luxe herenmodezaak, restaurants en cafés. Er zijn ook verschillende scholen en kinderdagverblijven in de buurt. Voor supermarkten, drogisterijen en speciaalzaken kun je naar winkelcentrum Hoog Zandveld. Je bent hier binnen een paar minuten fietsen. Het dorp heeft veel te bieden op het gebied van cultuur en historie. Zo is er het Oude Dorp, waar je kunt wandelen door de smalle straatjes en genieten van de prachtige oude gebouwen. Het ligt aan de Lek en heeft daardoor volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers.

 

Makelaar Vreeswijk

Bezienswaardigheden

Vreeswijk heeft een bruisend cultureel leven met veel evenementen en festivals. Zo vindt er elk jaar de Authentieke Dag en Vreeswijk bij kaarslicht plaats. Er zijn optredens, markten, straattheater en een kermis.

Voor de liefhebbers van musea is er het Museumwerf Vreeswijk, waar je kunt zien hoe de scheepvaart zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld. Hier worden oude schepen gerestaureerd en kun je zien hoe de scheepsbouw in zijn werk gaat.

Overview Vreeswijk

Bereikbaarheid

Het openbaar vervoer is goed geregeld, er zijn verschillende buslijnen die door het dorp rijden. Je kunt makkelijk naar Utrecht of andere omliggende plaatsen reizen. Ook is Vreeswijk goed bereikbaar met de auto. Vanaf de A2 is het slechts enkele minuten rijden.

Makelaar Vreeswijk, huis kopen

Ben je van plan hier een huis te kopen? Als makelaar Vreeswijk zijn wij uitstekend op de hoogte van de marktontwikkelingen in deze leuke wijk. De verkoop van woningen in deze wijk gaat op dit moment snel. Hierdoor kan de aankoop van een huis in deze wijk lastig zijn. We begeleiden je graag bij de zoektocht en de uiteindelijke aankoop van jouw droomwoning.

Meer informatie
Wat is het nieuwste woningaanbod?

Makelaar Vreeswijk, een huis verkopen

Een huis verkopen gaat relatief snel maar hoe is dat bij jouw huis in Vreeswijk? En hoe presenteer je jouw huis het beste? Als makelaar Vreeswijk heeft Beumer heeft veel ervaring in het verkopen van een huis in deze wijk en kan je dan ook uitstekend adviseren.

Neem gerust contact met ons voor een vrijblijvende afspraak via 030-3400088 of nieuwegein@beumer.nl.

Gratis woningwaardecheck

Aanbod in Makelaar Vreeswijk

De buurt

Burgerlijke staat
Gehuwd
Ongehuwd
Gescheiden
Verweduwd
 • Gehuwd
 • Ongehuwd
 • Gescheiden
 • Verweduwd
Leeftijd in gemeente
0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar
Leeftijd buurtbewoners
0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar