Makelaar Jutphaas, 5x hier wonen
Makelaar Jutphaas

Makelaar Jutphaas, 5x hier wonen

Beumer is al jaren actief als Makelaar in Jutphaas. Het is een wijk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen en is vernoemd naar een van de oudste kastelen van Nederland, Kasteel Jutphaas.

Makelaar Jutphaas, de expert van deze wijk!

De wijk Jutphaas wordt begrensd door het Amsterdam-Rijnkanaal in het westen en de A.C. Verhoefweg in het oosten. Het is een relatief kleine wijk met een oppervlakte van ongeveer 2,5 vierkante kilometer. Het aantal inwoners van de wijk is ongeveer 5.000.

In de 20e eeuw veranderde Jutphaas in hoog tempo van een landelijk dorp naar een stedelijke wijk
In de 20e eeuw veranderde Jutphaas in hoog tempo van een landelijk dorp naar een stedelijke wijk
Makelaar Jutphaas

Voorzieningen

Jutphaas heeft een aantal voorzieningen die het leven in de wijk aangenaam maken. Zo is er een winkelcentrum, genaamd Winkelcentrum Jutphaas, waar diverse winkels en supermarkten zijn gevestigd. Ook zijn er verschillende basisscholen en een middelbare school in de wijk te vinden. Voor sport en ontspanning zijn er verschillende sportclubs, waaronder voetbalclub SV Geinoord en tennisvereniging Rijnhuyse. Ook zijn er verschillende parken en groengebieden in de wijk te vinden, zoals Park Oudegein en Park Rijnhuizen.

 

Makelaar Jutphaas

Bezienswaardigheden

Jutphaas heeft een rijke cultuurgeschiedenis die terug te vinden is in verschillende monumenten en bezienswaardigheden in de wijk. Zo staat het oude kasteel Jutphaas nog steeds overeind en is het tegenwoordig in gebruik als kantoorpand. Ook zijn er verschillende kerken en boerderijen in de wijk te vinden die de geschiedenis van Jutphaas laten zien.

Wonen in Jutphaas

Bereikbaarheid

Het gebied is goed bereikbaar met verschillende vormen van vervoer, waaronder auto, fiets en openbaar vervoer. Met de auto is Jutphaas gemakkelijk te bereiken via de A27 en de A2. Afslag 29 (Nieuwegein-Zuid) biedt directe toegang tot de wijk. Ook per fiets is Jutphaas goed bereikbaar. Er zijn verschillende fietsroutes die door de wijk lopen en het is mogelijk om de fiets te parkeren bij een van de vele fietsenstallingen in de buurt. Voor mensen die gebruik maken van het openbaar vervoer zijn er verschillende buslijnen die naar de omliggende wijken en steden rijden.

Makelaar Jutphaas, huis kopen

Ben je van plan hier een huis te kopen? Als makelaar Jutphaas zijn wij uitstekend op de hoogte van de marktontwikkelingen in deze leuke wijk. De verkoop van woningen in deze wijk gaat op dit moment snel. Hierdoor kan de aankoop van een huis in deze wijk lastig zijn. We begeleiden je graag bij de zoektocht en de uiteindelijke aankoop van jouw droomwoning.

Meer informatie
Wat is het nieuwste woningaanbod?

Makelaar Jutphaas, een huis verkopen

Een huis verkopen gaat relatief snel maar hoe is dat bij jouw huis in Jutphaas? En hoe presenteer je jouw huis het beste? Als makelaar Jutphaas heeft Beumer heeft veel ervaring in het verkopen van een huis in deze wijk en kan je dan ook uitstekend adviseren.

Neem gerust contact met ons voor een vrijblijvende afspraak via 030-3400088 of nieuwegein@beumer.nl.

Gratis woningwaardecheck

Aanbod in Makelaar Jutphaas

De buurt

Burgerlijke staat
Gehuwd
Ongehuwd
Gescheiden
Verweduwd
 • Gehuwd
 • Ongehuwd
 • Gescheiden
 • Verweduwd
Leeftijd in gemeente
0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar
Leeftijd buurtbewoners
0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar