Wat is het nieuwste woningaanbod? | Beumer

Wat is het nieuwste woningaanbod?

Hier kom je achter met de Beumer Zoekservice. Door online een zoekopdracht aan te maken kun je aangeven wat jouw belangrijkste wensen zijn. Zo kun je aangeven waar je zoekt, welke prijsklasse, hoeveel vierkante meters je minimaal wilt en nog veel meer. Het voordeel is dat je niet zelf op zoekt hoeft, maar dat je als één van de eersten de woningen die aan jouw criteria voldoen ontvangt via mail.

Wat is het nieuwste woningaanbod?

Hulp nodig bij de aankoop?

Vergroot je kansen op de woningmarkt met een aankoopmakelaar. De makelaars van Beumer zijn goed op de hoogte van de lokale woningmarkt.

Wat is het nieuwste woningaanbod?

Op de vraag ‘wat is het nieuwste woningaanbod?’ hebben we dan ook zeker een antwoord. Wij weten welke woningen er te koop zijn maar ook welke woningen er straks op de markt gaan komen. Zo ben je er altijd als één van de eersten bij! Maar er zijn nog meer voordelen: we weten de reeele waarde van een woning, we gaan mee naar de bezichtigingen en letten op eventuele verborgen gebreken, we nemen de zorg voor aktes, juridische documenten en relevante documentatie van je over, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Afspraak maken
Vacature Nieuwbouwmakelaar

Over Beumer Makelaars

Wij zijn jouw vertrouwde makelaar in een continu veranderende markt. Creatief, modern en vernieuwend, maar altijd dichtbij en behulpzaam. Wij geloven dat we alleen door ons vak tot in de puntjes te verstaan en gedurende het hele traject betrokken te zijn, deuren kunnen openen die voor anderen gesloten blijven.

We investeren maximaal in de kennis en ontwikkeling van onze mensen. Van slimme innovaties op het gebied van duurzaam wonen tot nieuwe regelgeving binnen taxatieshypotheken en verzekeringen. Die kennis benutten we om jou de hoogst mogelijke kwaliteit service te bieden. En dat merk je als klant.