Vleuten is populair: de huizen in deze plaats worden het meest bekeken op funda | Beumer

Vleuten is populair: de huizen in deze plaats worden het meest bekeken op funda

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 06 juni 2024

Dat Vleuten populair is, er leuke huizen staan en het een heerlijke plek is om te wonen wisten we natuurlijk al. Voor ons is het dan ook geen verrassing dat de huizen in Vleuten in mei het meest bekeken werden op funda. IJsselstein staat net als in april op nummer twee en Bennekom (Gelderland) staat op drie.

Dit betekent niet dat er ook het meest gezocht is naar huizen in Vleuten. De plaats waar het meest op gezocht werd is Haarlem. Een opvallende ontwikkeling, Haarlem is Utrecht en Amsterdam voorbijgestreefd. Amsterdam staat nu op de tweede plek, Utrecht op de derde en Amersfoort op de vierde. Als je op zoek bent naar een huis in Vleuten, Utrecht, Amersfoort of omgeving: maak dan vooral een gratis zoekopdracht aan. Dan ontvang je het nieuwste aanbod als één van de eersten in je mailbox.

Cijfers

In mei stonden er 37.663 woningen te koop, 24.334 hiervan waren nieuw en er waren maar liefst 108 miljoen weergaven op de woningen. Het huis dat het meest bekeken werd staat in Amsterdam, aan de Prinsengracht 1079 G. De meeste bezichtigingsaanvragen kreeg de Noorwegenlaan 1 in IJsselstein. Dan tenslotte nog het huis dat het meest besproken werd: de Apollolaan 176 in Amsterdam met een vraagprijs van € 12.8000,- k.k. En dit is niet eens het duurste huis op funda, die staat zoals je misschien al verwachtte ook in Amsterdam. De Keizersgracht 584 met een vraagprijs van maar liefst € 18.7500,- k.k. Huizen om even heerlijk bij weg te dromen.

Bron; funda.nl