Verhuizen op latere leeftijd? Beumer maakt het eenvoudig! | Beumer

Verhuizen op latere leeftijd? Beumer maakt het eenvoudig!

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 29 april 2024

Als je wilt verhuizen op latere leeftijd, dan sta je voor een uitdaging. De huidige woningmarkt is namelijk complex: hoge huurprijzen, woningtekorten en leeftijdsdiscriminatie. Maar laat je hierdoor niet ontmoedigen! Beumer helpt je graag bij het vinden van een nieuw huis.

Waarom Beumer?

We begrijpen je

Verhuizen op latere leeftijd is een grote stap, met veel praktische en emotionele aspecten. Bij Beumer begrijpen we dat. We nemen de tijd om je wensen en zorgen te bespreken en begeleiden je met geduld en expertise door het hele proces.

We geven persoonlijke service

We geloven dat een persoonlijke aanpak essentieel is voor een succesvolle verhuizing. We nemen de tijd om je wensen en behoeften te leren kennen en stemmen onze dienstverlening daarop af. We bekijken ook je financiële situatie en adviseren je over de mogelijkheden die passen bij jouw budget.

We zijn ervaren makelaars

Met onze jarenlange ervaring in de woningmarkt zijn we perfect in staat om je te helpen bij de verkoop van je huidige woning. We zorgen voor een optimale presentatie van je woning, een scherpe verkoopprijs en een efficiënt verkoopproces. We begeleiden je ook bij de zoektocht naar een nieuwe woning die perfect aansluit bij jouw wensen.

We leveren maatwerk

We begrijpen dat er veel factoren zijn die meespelen bij de keuze van een nieuwe woning. We houden rekening met je wensen op het gebied van toekomstbestendigheid, locatie, de gemeenschap in de omgeving en je financiële mogelijkheden. Zo ben je zeker van een woning waar je met veel plezier je nieuwe levensfase kunt beginnen.

Wensen staan centraal

Toekomstbestendig wonen

Bij Beumer houden we rekening met je toekomstige behoeften. We adviseren over woningen die geschikt zijn voor nu én de toekomst, met aandacht voor mobiliteitsproblemen en zorgbehoeften. Denk aan gelijkvloerse woningen, brede deuropeningen en aangepaste badkamers.

Locatie en gemeenschap

Naast de woning zelf is ook de locatie erg belangrijk. We helpen je bij het vinden van een plek die voldoet aan alle wensen. Zo vinden we een fijne buurt met passende voorzieningen, zoals medische zorg, winkels en sociale activiteiten.

Financiële overwegingen

We begrijpen de financiële uitdagingen die senioren soms ervaren, zoals het pensioeninkomen en budgetbeperkingen. Laat je daarom adviseren door een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Onze adviseurs helpen je bij het vinden van de beste hypotheek voor je situatie. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

We helpen je graag

Kortom, bij Beumer staan we klaar om je te begeleiden bij het vinden van een nieuw huis dat voldoet aan jouw unieke behoeften en wensen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze aankoopmakelaars of met één van onze hypotheekadviseurs en laat ons je helpen om jouw ideale thuis te vinden.