Open Taxatie Dag | Beumer

Open Taxatie Dag

Wil jij je huis verkopen en ben je benieuwd wat het waard is? Of twijfel je nog tussen verbouwen of verhuizen?

Maak een afspraak tijdens de Open Taxatie Dag op zaterdag 19 november en krijg binnen 30 minuten inzicht in de waarde. Gratis en vrijblijvend.

Wat is het nieuwste woningaanbod?

Een taxatie
bij jou thuis

Onze makelaars komen op zaterdag 19 november langs om je huis te bekijken. Op basis daarvan geven we je een accurate inschatting van wat jij mogelijk voor je woning kunt ontvangen. Hierbij houden we rekening met de actuele prijsontwikkeling en de marktsituatie in jouw buurt.

Open Taxatie Dag in 4 stappen

Afspraak maken

Maak een afspraak door te mailen of bellen naar jouw vestiging of door online een afspraak in te plannen. Zodra we de afspraak hebben bevestigd starten we alvast met het voorbereidende werk. We kijken onder andere naar de recente transactieprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.

Taxatie bij jou thuis

Op zaterdag 19 november komt de makelaar komt bij je langs, om samen met jou, de woning te bekijken. Dit duurt maximaal 30 minuten. Zo weten we precies wat jouw huis te bieden heeft.

De waarde

Op de dag zelf kan de makelaar je al een indicatie van de waarde geven. Na maximaal 3 werkdagen ontvang je van de makelaar de vastgestelde waarde via e-mail.

Vervolgstappen

Heb je na het horen van de waarde behoefte aan extra advies? Dan komt de makelaar graag nog een keer bij je langs om een en ander toe te lichten.

Aanmelden Open Taxatie Dag

Maak een afspraak voor de GRATIS taxatie door te mailen of bellen naar jouw vestiging of plan makkelijk en snel online een afspraak via onderstaande button.

Afspraak maken