De verkoopgaranties van Beumer Utrecht | Beumer

De verkoopgaranties van Beumer

Wanneer je kiest voor het verkopen van je huis door Beumer, kies je voor een makelaar met kennis en ervaring in de omgeving Utrecht. Bovendien betekent dit dat je zeker bent van een aantal garanties: presentatiegarantie, contactgarantie, bezichtigingsgarantie, annuleringsgarantie en tevredenheidsgarantie.

Gratis waardebepaling thuis | Verkoopgaranties

Presentatiegarantie

Je woning verkoopt zich niet vanzelf. Een goede presentatie is het halve werk. Er is van alles mogelijk, maar welke strategie past het beste bij jouw huis, in jouw markt? De basis leggen we met ons presentatiepakket. Hierin zitten de belangrijkste presentatiemiddelen tegen een scherpe prijs. Vervolgens kijken we samen, of we naast het presentatiepakket aanvullende middelen voor jouw huis gaan inzetten.

gratis waardebepaling utrecht

Contactgarantie

Niets is zo vervelend als ‘s avonds met een dringende vraag zitten en jouw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kun je jouw Beumer makelaar altijd bereiken. Via het vaste kantoortelefoonnummer kun je 24 uur per dag in contact komen. Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze site kun je van 09.00 – 23.00 uur op de live chat terecht. Wij staan altijd voor je klaar.

Contact opnemen
waardebepaling huis verkopen

Bezichtigingsgarantie

Een Beumer makelaar staat voor je klaar. Niet iedereen heeft overdag de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat jouw Beumer makelaar ook ’s avonds en op zaterdag tijd vrijmaakt om bezichtigingen te verzorgen. Als je in overleg met de verkoper een bezichtiging liever buiten kantoortijden wilt laten plaatsvinden, dan zullen wij ons best doen om dit mogelijk te maken.

Onze verkoopgaranties

Annuleringsgarantie

Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mocht Beumer Utrecht je niet bieden wat je ervan had verwacht, dan kun je de samenwerking op ieder moment stopzetten.

Beumer | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Tevredenheidsgarantie

In ons Verkoopzekerplan leggen we vooraf onze afspraken vast zodat je weet wat je kunt verwachten. Om verrassingen achteraf te voorkomen maken we duidelijke afspraken met je over wat we gaan doen om je huis te verkopen. Bijvoorbeeld: welke middelen wil je dat we inzetten, welke verkoopprijs vragen we, en op welke momenten evalueren we. Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je huis met een goed gevoel verkoopt.