Beumer

Bouwnummer 5, Brinkerskade 5ong, Oudewater

Oudewater

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR BRINKERSKADE FASE 1 - BOUW GESTART! De bouw van fase 1 verloopt voortvarend. De oplevering van de woningen aan de Brinkerskade staat

€ 750.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR BRINKERSKADE FASE 1 - BOUW GESTART! De bouw van fase 1 verloopt voortvarend. De oplevering van de woningen aan de Brinkerskade staat gepland voor 1e kwartaal van 2024. Dat betekent dus zekerheid en geen lange bouwtijd, waardoor je op niet al te lange termijn al in je droomwoning kan wonen! En zie je op tegen eventuele overbruggingskosten? We denken graag met je mee om deze zo laag mogelijk te houden. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden hiervoor! Ontdek de perfecte mix van luxe en praktisch wonen in fase 1, Brinkerskade gelegen aan de adembenemende Hollandsche IJssel.…

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR BRINKERSKADE FASE 1 - BOUW GESTART!

De bouw van fase 1 verloopt voortvarend. De oplevering van de woningen aan de Brinkerskade staat gepland voor 1e kwartaal van 2024. Dat betekent dus zekerheid en geen lange bouwtijd, waardoor je op niet al te lange termijn al in je droomwoning kan wonen! En zie je op tegen eventuele overbruggingskosten? We denken graag met je mee om deze zo laag mogelijk te houden. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden hiervoor!

Ontdek de perfecte mix van luxe en praktisch wonen in fase 1, Brinkerskade gelegen aan de adembenemende Hollandsche IJssel. Met de mogelijkheid tot een eigen ligplaats voor jouw boot en energiezuinige voorzieningen, wordt jouw droomhuis werkelijkheid. En zie je op tegen eventuele overbruggingskosten? We denken graag met je mee om deze zo laag mogelijk te houden. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden hiervoor! Maak je klaar voor een nieuw hoofdstuk in je leven, want oplevering staat gepland voor het 1e kwartaal van 2024. Wacht niet langer, deze unieke kans wil je niet missen!

De woningen aan de Brinkerskade zijn gebouwd in de stijl van de grachtenpanden van weleer. Ze hebben variaties in metselwerk, dakhelling en nokhoogte die het plaatje heel levendig maken. De baksteengevels hebben houten kozijnen en draaiende delen in contrasterend schilderwerk. Een karaktervolle pui aan de kade benadrukt de ruime verdiepingshoogte op de begane grond van wel 3 meter. Je parkeerplaats vind je in de luxe stallingsgarage onder het dek, direct achter je woning. Na je dagelijkse boodschappen parkeer je dus je auto in de overdekte stallingsgarage onder je daktuin. Je pakt je boodschappentassen en loopt direct via de berging je huis in.

Heb je interesse? neem contact op met de makelaar of schrijf je in via de projectwebsite: wonenopdewesterwal.nl

Drie woonlagen
Deze hoekwoning heeft drie woonlagen en een woonoppervlakte van 155 m2. Op de begane grond vind je een ruime woonkeuken met uitzicht op het water. Hier heb je alle ruimte om heerlijk te kokkerellen en lang na te tafelen. Op de begane grond is een extra slaapkamer die ook perfect is te gebruiken als werk-of studeerkamer. Ook is er op deze verdieping een apart toilet en een inpandige berging.

Heel veel kamers
Op de eerste verdieping vind je de overloop, een toilet, twee slaapkamers én een lichte woonkamer. De woonkamer grenst aan een fijne daktuin. De tweede verdieping bestaat uit een overloop, een bergkast, een techniekruimte met ruimte voor de wasmachine en droger, een badkamer, een apart toilet en drie kamers, waarvan één over de volle breedte van de woning. De zolder biedt extra bergruimte.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 750.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 5
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
 • Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 165 m2
 • Inhoud ca. 594 m3
 • Aantal slaapkamers 5
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Warmtepomp
 • Tuintypes Zonneterras
 • Hoofdtuin Zonneterras
 • Oppervlakte hoofdtuin ca. 45 m2
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer 5, Brinkerskade 5ong, Oudewater

   Media