Beumer

Bouwnummer 34, Blekersgracht, Oudewater

Oudewater

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR BLEKERSGRACHT FASE 2 Binnenkort start de bouw van de herenhuizen aan de Blekersgracht. De oplevering staat gepland voor het 1e kwartaal

€ 595.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR BLEKERSGRACHT FASE 2 Binnenkort start de bouw van de herenhuizen aan de Blekersgracht. De oplevering staat gepland voor het 1e kwartaal van 2025. Wonen is dus gegarandeerd! Daarnaast heb je zelfs keuzemogelijkheden om deze riante herenhuizen naar jouw eigen woonsmaak en woonbehoeften aan te passen. Ook voor deze herenhuizen denken we graag met je mee over de eventuele overbruggingshypotheek en helpen wij je om deze kosten zo laag mogelijk te houden. De makelaar neemt graag de mogelijkheden hiervoor met je door. De woningen aan de Blekersgracht hebben een prachtig uitzicht op het water en een zonnige…

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR BLEKERSGRACHT FASE 2

Binnenkort start de bouw van de herenhuizen aan de Blekersgracht. De oplevering staat gepland voor het 1e kwartaal van 2025. Wonen is dus gegarandeerd! Daarnaast heb je zelfs keuzemogelijkheden om deze riante herenhuizen naar jouw eigen woonsmaak en woonbehoeften aan te passen. Ook voor deze herenhuizen denken we graag met je mee over de eventuele overbruggingshypotheek en helpen wij je om deze kosten zo laag mogelijk te houden. De makelaar neemt graag de mogelijkheden hiervoor met je door.

De woningen aan de Blekersgracht hebben een prachtig uitzicht op het water en een zonnige tuin op het zuiden, zo kun je heerlijk ontspannen en genieten van het buitenleven. En voor de vaarliefhebbers is er goed nieuws: je hebt de mogelijkheid om je eigen ligplaats te hebben in één van de twee sloepenhavens.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over hoge energiekosten. Deze woning is energiezuinig, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Met maar liefst zes slaapkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin en eventuele gasten. Kortom, dit is een droomhuis dat alles biedt wat je nodig hebt én meer. Waar wacht je nog op?

Alle woningen aan de Blekersgracht zijn modern, stoer en comfortabel en doen door het statige overkomen denken aan een oude fabriek. Enkele woningen zijn voorzien van luifels, dat geeft de straat karakter! De auto parkeer je in de parkeerloods aan de overzijde van de straat, zo blijft de buurt autoluw. Ook vind je hier een privé-berging die perfect is voor opslag van kampeerspullen, ski’s en gereedschap. En wie op zoek is naar nog meer ruimte, kan kiezen voor een uitbouw.

Bouwnummer 34
Welkom thuis!
Je steekt de sleutel in het slot en komt binnen in jouw nieuwe woning met drie woonlagen en een woonoppervlakte van 146 m2. De hal biedt toegang tot het toilet, de trap naar boven en de ruime woonkeuken. Hier kook je aan de voorkant, waar de living uitkijkt op de zuidelijk georiënteerde tuin met eigen vlonder aan het water. Als het warm is zet je de openslaande deuren aan weerszijden tegen elkaar open, zo waait het lekker door. En heb je ook de handige bergkast onder de trap gezien? Extra bergruimte is altijd welkom.

Ieder een eigen kamer
Vervolg je weg naar boven, waar je op de eerste verdieping drie slaapkamers, een tweede separaat toilet en een badkamer met ruimte voor inloopdouche en ligbad vindt. Nog een verdieping hoger beschik je over een ruime overloop, techniekruimte met plek voor wasmachine en droger en nog eens drie slaapkamers - die ook goed fungeren als inloopkast, werkruimte of hobbykamer. Daarnaast kun je op de vliering nog meer spullen kwijt. Heerlijk al die ruimte!

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 595.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 6
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
 • Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 146 m2
 • Inhoud ca. 379 m3
 • Aantal slaapkamers 6
 • Aantal woonlagen 4 woonlagen
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, zonnepanelen
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Warmtepomp
 • Tuintypes Achtertuin
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer 34, Blekersgracht, Oudewater

   Media