Bouwnummer 34, Blekersgracht, Oudewater

Oudewater

Ervaar zelf het Wonen op de Westerwal op woensdag 29 maart a.s.! Ben je benieuwd naar hoe het wonen aan het water op de Westerwal straks zal zijn en wil je dit met eigen

€ 649.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Ervaar zelf het Wonen op de Westerwal op woensdag 29 maart a.s.! Ben je benieuwd naar hoe het wonen aan het water op de Westerwal straks zal zijn en wil je dit met eigen ogen zien? Kom dan woensdag 29 maart van 17:00 tot 19:00 uur naar de bouwlocatie in Oudewater. Het team van Wonen op de Westerwal zal voor je klaar staan met informatie over de nog beschikbare woningen in fase 1 waarvan de bouw inmiddels is gestart. Bouwnummer 34 Alle woningen aan de Blekersgracht zijn modern, stoer en comfortabel, waarbij bouwnummer 34 een geheel eigen uitstraling heeft. Naast…

Ervaar zelf het Wonen op de Westerwal op woensdag 29 maart a.s.!
Ben je benieuwd naar hoe het wonen aan het water op de Westerwal straks zal zijn en wil je dit met eigen ogen zien? Kom dan woensdag 29 maart van 17:00 tot 19:00 uur naar de bouwlocatie in Oudewater. Het team van Wonen op de Westerwal zal voor je klaar staan met informatie over de nog beschikbare woningen in fase 1 waarvan de bouw inmiddels is gestart.

Bouwnummer 34
Alle woningen aan de Blekersgracht zijn modern, stoer en comfortabel, waarbij bouwnummer 34 een geheel eigen uitstraling heeft. Naast een flink aantal extra vierkante meters, wijkt ook de vorm af van de rest. Als halve achthoek is dit namelijk de hekkensluiter van een rij statige herenhuizen. De auto parkeer je in de parkeerloods aan de overzijde van de straat, zo blijft de buurt autoluw. Ook vind je hier een privé-berging, perfect voor kampeerspullen, ski’s en gereedschap. En wie op zoek is naar nog meer ruimte, kan kiezen voor een uitbouw op de begane grond.

Welkom thuis!
Je steekt de sleutel in het slot en komt binnen in jouw nieuwe woning met drie woonlagen en een woonoppervlakte van 146 m2. De hal biedt toegang tot het toilet, de trap naar boven en de ruime woonkeuken. Hier kook je aan de voorkant, waar de living uitkijkt op de zuidelijk georiënteerde tuin met eigen vlonder aan het water. Als het warm is zet je de openslaande deuren aan weerszijden tegen elkaar open, zo waait het lekker door. En heb je ook de handige bergkast onder de trap gezien? Extra bergruimte is altijd welkom.

Ieder een eigen kamer
Vervolg je weg naar boven, waar je op de eerste verdieping drie slaapkamers, een tweede separaat toilet en een badkamer met ruimte voor inloopdouche en ligbad vindt. Nog een verdieping hoger beschik je over een ruime overloop, techniekruimte met plek voor wasmachine en droger en nog eens drie slaapkamers - die ook goed fungeren als inloopkast, werkruimte of hobbykamer. Daarnaast kun je op de vliering nog meer spullen kwijt. Heerlijk al die ruimte!

Woonklaarpakket
Goed nieuws! Om jou volledig te ontzorgen in de verbouwing worden de woningen aan de Blekersgracht geheel woonklaar opgeleverd inclusief:
- Tegelwerk en sanitair;
- SieMatic keuken met Siemens apparatuur;
- Gestucte en gesausde wanden en plafonds;
- PVC-vloerafwerking;
- Kleuren van de vloer, wanden en plafonds naar eigen woonwens;
- 10 extra zonnepanelen bovenop de benodigde zonnepanelen voor de BENG-eisen.

Voor meer informatie en de voorwaarden over het woonklaarpakket kunt je terecht op de website: wonenopdewesterwal.nl/woonklaar

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 649.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 6
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
 • Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 146 m2
 • Inhoud ca. 379 m3
 • Aantal slaapkamers 6
 • Aantal woonlagen 4 woonlagen
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, zonnepanelen
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Warmtepomp
 • Tuintypes Achtertuin
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer 34, Blekersgracht, Oudewater

   Media