Beumer

CAB-rondom 131, Utrecht

Utrecht

De verhuur van Huren in Cartesius - Solo is gestart. Je kunt je tot en met 8 november inschrijven op de appartementen van complex Solo. Ga naar de projectwebsite

€ 1.455,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

De verhuur van Huren in Cartesius - Solo is gestart. Je kunt je tot en met 8 november inschrijven op de appartementen van complex Solo. Ga naar de projectwebsite hurenincartesius.nl om je in te schrijven. In de eerste fase gaat het gebouw Solo in de verhuur. Solo bestaat uit 80 huurappartementen, bestaande uit middenhuur en vrije sector huurappartementen. Solo kent verschillende types zoals friendswoningen, atelierwoningen 2- en 3-kamerappartementen en een commerciële ruimte. Solo is een appartementencomplex met 6 verdiepingen, de appartementen hebben een woonoppervlakte variërend tussen de 74 m2 tot 110 m2. Er komen verschillende woningtypes studio's, 2- & 3-kamerappartementen, wil je een woning delen met…

De verhuur van Huren in Cartesius - Solo is gestart. Je kunt je tot en met 8 november inschrijven op de appartementen van complex Solo. Ga naar de projectwebsite hurenincartesius.nl om je in te schrijven.

In de eerste fase gaat het gebouw Solo in de verhuur. Solo bestaat uit 80 huurappartementen, bestaande uit middenhuur en vrije sector huurappartementen. Solo kent verschillende types zoals friendswoningen, atelierwoningen 2- en 3-kamerappartementen en een commerciële ruimte. Solo is een appartementencomplex met 6 verdiepingen, de appartementen hebben een woonoppervlakte variërend tussen de 74 m2 tot 110 m2. Er komen verschillende woningtypes studio's, 2- & 3-kamerappartementen, wil je een woning delen met een vriend, vriendin of bijvoorbeeld een collega? Ook dat is mogelijk in Cartesius! De friendswoningen hebben 2 of 3 slaapkamers en beschikken zelfs over 2 badkamers, hoe fijn is dat? Verder hebben alle appartementen grote buitenruimtes, variërend vanaf 11 m2 oplopend tot 42 m2. De appartementen worden voorzien van een volledig ingerichte keuken en modern sanitair. In het souterrain van het gebouw zal een grote gezamenlijke fietsenstalling worden gerealiseerd en in de wijk kun je gebruik maken van deelauto's. Er is geen sprake van een eigen parkeerplaats in gebouw Solo en tevens kun je geen aanspraak maken op een parkeervergunning. Er worden onder het nog te realiseren gebouw Track elf parkeerplaatsen tegen betaling beschikbaar gesteld aan de huurders van Solo echter zullen deze pas na oplevering (Q4 2023) in gebruik kunnen worden genomen. In de openbare ruimte is parkeren zeer beperkt.

In het gebouw Solo worden 2 typen Friends-appartementen onderscheiden te weten het type C en D.

Hierbij de kenmerken:

Type C:
- 2 ruime slaapkamers;
- 2 badkamers voorzien van inloopdouche met douchewand en wastafel;
- 1 separaat toilet;
- Ruime woonkamer en keuken. Mede door de scheidingwand kun je hier 2 ruimtes creëren een echte leefkeuken en zitkamer;
- De woonkamer loopt in een ronding met veel raampartijen een fijne lichte leefruimte;
- Keuken in lijnopstelling met spoeleiland. Voorzien van een zwart composiet aanrechtblad en is voorzien van inbouwapparatuur zoals koelkast met vriesvak, combi-magnetron, inductiekookplaat, wandschouwkap en vaatwasser;
- Een inpandige berging voor de opstelplaats van de wasmachine en droger.
- Ruim bemeten balkon van maar liefst 42 m2.

Type D:
- 3 ruime slaapkamers;
- Een onbenoemde ruimte die gebruikt kan worden als werkruimte, opslag of voor een andere bestemming;
- 2 badkamers voorzien van inloopdouche met douchewand en wastafel;
- 1 separaat toilet;
- De woonkamer heeft een breedte van ruim 7,25 meter met veel raampartijen is het een fijne en lichte leefruimte;
- Keuken in hoekopstelling. Voorzien van een zwart composiet aanrechtblad en is voorzien van inbouwapparatuur zoals koelkast met vriesvak, combi-magnetron, inductiekookplaat, wandschouwkap en vaatwasser;
- Een inpandige berging voor de opstelplaats van de wasmachine en droger.
- Ruim bemeten balkon van 17 m2.

De appartementen worden verwarmd middels vloerverwarming en zijn voorzien van zonnepanelen.

Cartesius wordt een groene oase midden in de stad. Het is een plek die rust én levendigheid zal bieden voor de bewoners en bezoekers van Cartesius. In de toekomst loop je vanuit je appartement naar beneden zo het park in om te gaan sporten, vrienden te ontmoeten of op een rustige plek lekker ‘op te laden’. Via het park loop je vervolgens naar het CAB-gebouw voor jouw boodschappen, eten, drinken en cultuur. Het monumentale CAB wordt de huiskamer van de wijk en de omgeving. Hier is iedereen welkom en is er altijd wat te doen. Denk aan een foodhall, een supermarkt met een breed biologisch en vegan assortiment, horeca en werkplekken voor creatieve bedrijven.

Cartesius ligt tegen de historische binnenstad van Utrecht aan. Via de fietstunnel ben je in 6 minuten op het Centraal Station en via het naastgelegen station Utrecht Zuilen brengt de trein je er in 3 minuten naar toe. om de historische binnenstad in te gaan of verder te reizen.
Zo is Cartesius echt onderdeel van het centrum van Utrecht. Zoek je liever de rust en ontspanning dan is Cartesius bij uitstek ook een geschikte locatie. In Cartesius komt een groot park midden in de wijk om te relaxen, maar ook op loopafstand is het schitterende Julianapark gelegen.

Het deelgebied Cartesius bestaat uit verschillende fases, er komen in totaal 2852 woningen.
Track en Solo zijn de eerste appartementencomplexen die in dit grootschalige plangebied worden ontwikkeld. Je bent dus een echte pionier van dit prachtige plan en zal dus wel enkele hinder van bouwactiviteiten gaan ondervinden.

“Cartesius! De woonplek waar je neer wilt strijken! Levendigheid maar ook de rust. Cartesius biedt het allemaal. In een groene leefomgeving, comfortabel en duurzaam wonen. Op fietsafstand van de stad en zo op de A2. Dàt is Huren in Cartesius!” 

Er wordt alleen verhuurd aan samenwonenden, gezinnen en twee vrienden en wordt getoetst op onderstaande criteria.

• Maximaal twee huurders per woning
• De huurders blijven beiden hoofdelijk aansprakelijk voor de huurpenningen, ook nadat één van de twee de woning heeft verlaten. Daarmee worden zij gelijkgesteld aan een stel, waarvan de relatie ook beëindigd kan worden.
• Geen duurzame relatie benodigd
• Inschrijving dient gezamenlijk ingediend te worden
• Inkomensvereiste van 3,5 x de maandhuur

Indien één van beide huurders wenst te vertrekken, blijven beiden aansprakelijk tot het moment dat of:

1 Is bewezen dat de achterblijvende huurder inmiddels voldoende verdient om zelfstandig de woning te kunnen huren
2 Of een vervangende huurder is gevonden (door de huurders zelf aan te dragen), waarmee gezamenlijk met de achterblijvende huurder aan de inkomensnorm voldaan wordt. Dit volgens de normale beoordelingsprocedure van de beheerder.

Let op de huurprijzen zijn geldig tot 1 juli 2023.

De prognose oplevering staat gepland voor februari 2023.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 1.455 v.o.n.
 • Slaapkamers 3
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 96 m2
 • Overige inpandige ruimte ca. 3 m2
 • Inhoud ca. 249 m3
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, lift, zonnepanelen
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Stadsverwarming, vloerverwarming geheel
 • Warm water Stadsverwarming
 • Tuintypes Geen tuin
Meer kenmerken

In de buurt

CAB-rondom 131, Utrecht

   Media