Beumer

CAB-rondom 111, Utrecht

Utrecht

De verhuur van Huren in Cartesius - Solo is gestart. Je kunt je tot en met 8 november inschrijven op de appartementen van complex Solo. Ga naar de projectwebsite

€ 927,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

De verhuur van Huren in Cartesius - Solo is gestart. Je kunt je tot en met 8 november inschrijven op de appartementen van complex Solo. Ga naar de projectwebsite hurenincartesius.nl om je in te schrijven. In de eerste fase gaat het gebouw Solo in de verhuur. Solo bestaat uit 80 huurappartementen, bestaande uit middenhuur, vrije sector, friendswoningen, atelierwoningen en een commerciële ruimte. Solo is een appartementencomplex met 6 verdiepingen, de appartementen hebben een woonoppervlakte variërend tussen de 74 m2 tot 110 m2. Er komen verschillende woningtypes studio's, 2- & 3-kamerappartementen, wil je een woning delen met een vriend, vriendin of bijvoorbeeld een collega? Ook dat is mogelijk…

De verhuur van Huren in Cartesius - Solo is gestart. Je kunt je tot en met 8 november inschrijven op de appartementen van complex Solo. Ga naar de projectwebsite hurenincartesius.nl om je in te schrijven.

In de eerste fase gaat het gebouw Solo in de verhuur. Solo bestaat uit 80 huurappartementen, bestaande uit middenhuur, vrije sector, friendswoningen, atelierwoningen en een commerciële ruimte. Solo is een appartementencomplex met 6 verdiepingen, de appartementen hebben een woonoppervlakte variërend tussen de 74 m2 tot 110 m2. Er komen verschillende woningtypes studio's, 2- & 3-kamerappartementen, wil je een woning delen met een vriend, vriendin of bijvoorbeeld een collega? Ook dat is mogelijk in Cartesius! De friendswoningen hebben 2 of 3 slaapkamers en beschikken zelfs over 2 badkamers, hoe fijn is dat? Verder hebben alle appartementen grote buitenruimtes, variërend vanaf 11 m2 oplopend tot 42 m2. De appartementen worden voorzien van een volledig ingerichte keuken en modern sanitair. In het souterrain van het gebouw zal een grote gezamenlijke fietsenstalling worden gerealiseerd en in de wijk kun je gebruik maken van deelauto's. Er is geen sprake van een eigen parkeerplaats in gebouw Solo en tevens kun je geen aanspraak maken op een parkeervergunning. Er worden onder het nog te realiseren gebouw Track elf parkeerplaatsen tegen betaling beschikbaar gesteld aan de huurders van Solo echter zullen deze pas na oplevering (Q4 2023) in gebruik kunnen worden genomen. In de openbare ruimte is parkeren zeer beperkt.

De 3-kamerappartenten komen in 3 verschillende types voor:

Type B1
Het type B1 is een uitzonderlijk type appartement. Via de entree kom je direct in een open ruimte de hal is niet afgesloten waardoor deze ruimte zeer ruim aan doet. De woonkamer en keuken zijn zeer ruim van afmeting een lengte van ruim 10 meter en een breedte van ruim 3 meter. Centraal in het midden is de keuken in lijnopstelling met spoeleiland geplaatst. De keuken is voorzien van een zwart composiet aanrechtblad en is voorzien van inbouwapparatuur zoals koelkast met vriesvak, combi-magnetron, inductiekookplaat, wandschouwkap en vaatwasser. Je eettafel kun je aan de ene zijde van de keuken plaatsen en het zitgedeelte juist aan de andere zijde grenzend aan het balkon van 11 m2. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche met glazen douchewand en wastafel en separaat toilet. Tevens heb je de beschikking over een inpandige berging voor de opstelplaats van de wasmachine en wasdroger.

Type B2
Via de entree van het appartement kom je in de hal die toegang biedt aan het separaat toilet en de moderne badkamer voorzien van douche met glazen douchewand en wastafel. Tevens biedt de hal toegang aan de master bedroom en een kleinere slaap/ werkkamer. Via de hal bereik je de woonkamer en keuken. De vele raampartijen in de woonkamer en breedte van 7,25 meter maken deze ruimte een zeer aangename verblijfsruimte. De moderne keuken in lijnopstelling is voorzien van een zwart composiet aanrechtblad en is voorzien van inbouwapparatuur zoals koelkast met vriesvak, combi-magnetron, inductiekookplaat, wandschouwkap en vaatwasser. In de woonkamer heb je toegang tot de inpandige berging met de opstelplaats voor de wasmachine en droger. De woonkamer biedt toegang aan het balkon van 11 m2.

Type H1
Via de entree van het appartement kom je in de hal die toegang biedt aan het separaat toilet en inpandige berging voor de opstelplaats van de wasmachine en droger. Om de hoek tref je de moderne badkamer voorzien van douche met glazen douchewand en wastafel. Tevens biedt de hal toegang aan 2 ruime en lichte slaapkamers die toegang bieden aan het ruime balkon. Via de hal bereik je de woonkamer en keuken. De vele raampartijen en ruim bemeten woonkamer maken deze ruimte een zeer aangename verblijfsruimte. De moderne hoekkeuken is voorzien van een zwart composiet aanrechtblad en is voorzien van inbouwapparatuur zoals koelkast met vriesvak, combi-magnetron, inductiekookplaat, wandschouwkap en vaatwasser. De woonkamer loopt in een ronding met meerdere raampartijen die zicht en toegang bieden aan het ruime balkon die rondom de woonkamer en slaapkamers loopt. Het balkon is maar liefst 36 m2 groot.

De appartementen wordt verwarmd middels stadsverwarming in combinatie met vloerverwarming en zijn voorzien van zonnepanelen.

Cartesius wordt een groene oase midden in de stad. Het is een plek die rust én levendigheid zal bieden voor de bewoners en bezoekers van Cartesius. In de toekomst loop je vanuit je appartement naar beneden zo het park in om te gaan sporten, vrienden te ontmoeten of op een rustige plek lekker ‘op te laden’. Via het park loop je vervolgens naar het CAB-gebouw voor jouw boodschappen, eten, drinken en cultuur. Het monumentale CAB wordt de huiskamer van de wijk en de omgeving. Hier is iedereen welkom en is er altijd wat te doen. Denk aan een foodhall, een supermarkt met een breed biologisch en vegan assortiment, horeca en werkplekken voor creatieve bedrijven.

Cartesius ligt tegen de historische binnenstad van Utrecht aan. Via de fietstunnel ben je in 6 minuten op het Centraal Station en via het naastgelegen station Utrecht Zuilen brengt de trein je er in 3 minuten naar toe. om de historische binnenstad in te gaan of verder te reizen.
Zo is Cartesius echt onderdeel van het centrum van Utrecht. Zoek je liever de rust en ontspanning dan is Cartesius bij uitstek ook een geschikte locatie. In Cartesius komt een groot park midden in de wijk om te relaxen, maar ook op loopafstand is het schitterende Julianapark gelegen.

Het deelgebied Cartesius bestaat uit verschillende fases, er komen in totaal 2852 woningen.
Track en Solo zijn de eerste appartementencomplexen die in dit grootschalige plangebied worden ontwikkeld. Je bent dus een echte pionier van dit prachtige plan en zal dus wel enkele hinder van bouwactiviteiten gaan ondervinden.

“Cartesius! De woonplek waar je neer wilt strijken! Levendigheid maar ook de rust. Cartesius biedt het allemaal. In een groene leefomgeving, comfortabel en duurzaam wonen. Op fietsafstand van de stad en zo op de A2. Dàt is Huren in Cartesius!” 

Wij sorteren de kandidaten die op deze appartementen reageren op basis van de volgende kenmerken:
- Voorrang voor woningzoekenden die een sociale huurwoning achterlaten in de regio Utrecht met een inkomen voor eenpersoonshuishoudens t/m € 58.707 of meerpersoonshuishoudens t/m € 69.381;
- Voorrang voor woningzoekenden met een inkomen bij eenpersoonshuishoudens t/m € 58.707 of meerpersoonshuishoudens t/m € 69.381.

Let op de huurprijzen gelden tot 1 juli 2023.

De prognose oplevering staat gepland voor februari 2023.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 927 v.o.n.
 • Slaapkamers 2
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 74 m2
 • Overige inpandige ruimte ca. 2 m2
 • Inhoud ca. 192 m3
 • Aantal slaapkamers 2
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, lift, zonnepanelen
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Stadsverwarming, vloerverwarming geheel
 • Warm water Stadsverwarming
 • Tuintypes Geen tuin
Meer kenmerken

In de buurt

CAB-rondom 111, Utrecht

   Media