Greenville

3541 DZ, Utrecht

VOLLEDIG VERKOCHT! Je kunt de projectwebsite (greenville-utrecht.nl) bekijken voor uitgebreide verkoopdocumentatie. Inschrijven kan via jouw Greenville account. Kijk voor de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite (greenville-utrecht.nl) State of the art, van alle

 • va. 59 m2
 • va. 4 kamers

€ 501.165 - € 725.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

VOLLEDIG VERKOCHT! Je kunt de projectwebsite (greenville-utrecht.nl) bekijken voor uitgebreide verkoopdocumentatie. Inschrijven kan via jouw Greenville account. Kijk voor de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite (greenville-utrecht.nl) State of the art, van alle gemakken voorzien en groen: Greenville biedt woongemak op hoog niveau, in het levendige centrum van Leidsche Rijn en op een steenworp afstand van de binnenstad van Utrecht. Een groene oase in de stad In veel opzichten is Leidsche Rijn een verrijking van de stad Utrecht. De woonomstandigheden zijn er ideaal: er is veel groen, alle voorzieningen zijn binnen handbereik en het historische stadshart is vlakbij. Midden in het…

VOLLEDIG VERKOCHT!

Je kunt de projectwebsite (greenville-utrecht.nl) bekijken voor uitgebreide verkoopdocumentatie. Inschrijven kan via jouw Greenville account.

Kijk voor de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite (greenville-utrecht.nl)

State of the art, van alle gemakken voorzien en groen: Greenville biedt woongemak op hoog niveau, in het levendige centrum van Leidsche Rijn en op een steenworp afstand van de binnenstad van Utrecht.

Een groene oase in de stad
In veel opzichten is Leidsche Rijn een verrijking van de stad Utrecht. De woonomstandigheden zijn er ideaal: er is veel groen, alle voorzieningen zijn binnen handbereik en het historische stadshart is vlakbij. Midden in het centrum verrijst, als een groene oase, het complex Greenville: een uniek woongebouw, gesitueerd rond twee binnentuinen en ingericht op comfortabel wonen. Greenville biedt ruimte aan 93 luxe appartementen en 30 stadswoningen.

Lekker naar buiten
Greenville is een bijzondere plek om te wonen. Dat is niet alleen voelbaar in het gebouw, maar ook daarbuiten. Zo beschikken de meeste appartementen en stadswoningen over royale buitenruimtes waar het heerlijk vertoeven is op zwoele zomeravonden. De twee half omsloten binnentuinen zijn voor alle bewoners vrij toegankelijk en vormen een perfecte locatie voor een tuinfeest of een gezellige barbecue met vrienden. Direct naast het gebouw ligt het Plantsoen van Boedapest, een ideale plek om te picknicken, wandelen of voor kinderen om te spelen.

Comfortabel en duurzaam
Bij het ontwerp van Greenville is niets aan het toeval overgelaten. Een team van architecten heeft het gebouw perfect laten aansluiten bij de omgeving. Daarbij is het volledig uitgerust naar de woonwensen van deze tijd: er is bijvoorbeeld goed nagedacht over energieverbruik en afwatering. Zo woon je in Greenville niet alleen heel comfortabel, maar ook zeer duurzaam.

Kenmerken:
- 93 appartementen van circa 88-205 m²
- 30 stadswoningen van circa 102-175 m²
- Stijlvolle, state of the art architectuur
- Luxe karakter
- Energiezuinig wonen
- Omringd door groen
- Gemeenschappelijke binnentuinen
- Ruime privé buitenruimtes
- Gemeenschappelijke Stadstuin
- Voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 501.165 tot € 725.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 59 m2 t/m 170 m2
 • Beschikbare woningen 112
 • Inhoud 153 m3 t/m 442 m3
 • Website greenville-utrecht.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3541 DZ Utrecht

   Media

   Ander aanbod