Beumer

Bouwnummer 28, Saffier, Utrecht

Utrecht

Wat een gave woningen zijn dit! Woningtype Saffier is een statig familiehuis met 3 ruime woonlagen en gelegen aan de Statendaalder. Deze straat staat in directe

€ 675.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Wat een gave woningen zijn dit! Woningtype Saffier is een statig familiehuis met 3 ruime woonlagen en gelegen aan de Statendaalder. Deze straat staat in directe verbinding met de Dafne Schippersbrug. Deze woning heeft niet alleen een ideale stadstuin, maar ook een fantastisch dakterras, op het zuiden. Al vroeg in de lente geniet je hier heerlijk van de zon met een boekje en een glaasje. Verrassend en hip is de split level indeling op de begane grond. Dit verdeelt én verbindt op een speelse manier de woonkamer met de keuken. De woonkamer krijgt hierdoor extra hoogte en heeft veel lichtinval.…

Wat een gave woningen zijn dit! Woningtype Saffier is een statig familiehuis met 3 ruime woonlagen en gelegen aan de Statendaalder. Deze straat staat in directe verbinding met de Dafne Schippersbrug. Deze woning heeft niet alleen een ideale stadstuin, maar ook een fantastisch dakterras, op het zuiden.
Al vroeg in de lente geniet je hier heerlijk van de zon met een boekje en een glaasje. Verrassend en hip is de split level indeling op de begane grond. Dit verdeelt én verbindt op een speelse manier de woonkamer met de keuken.
De woonkamer krijgt hierdoor extra hoogte en heeft veel lichtinval. Via de openslaande tuindeuren loop je direct je tuin in. Op de eerste en tweede verdieping vind je maar liefst 4 slaapkamers en een dakterras op de tweede verdieping. Bovendien beschik je over een eigen parkeerplek in de stallinggarage.
Wil je toch meer? Een extra werkplek of een extra badkamer kan door de woning uit te breiden. Kortom, een woning met alleen maar pluspunten.

Kenmerken:
- eengezinswoning met 3 ruime woonlagen
- direct aan de fietsroute naar het stadscentrum
- inclusief keuken, badkamer, berging en privétuin
- 4 slaapkamers
- dakterras op het zuiden
- openslaande tuindeuren
- splitlevel begane grond met extra verdiepingshoogte
- vloerverwarming met PVT-warmtepomp

- een eigen parkeerplaats(en) in de garage
- gemeenschappelijke fietsenberging
- gemeenschappelijke binnentuin

- bij aankoop een fiets cadeau
- bij aankoop een abonnement op deelauto cadeau

In Leidsche Rijn, aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal in Utrecht, verrijst een nieuwe en karaktervolle woonbuurt met 30 koopwoningen. De Kroon op Leeuwesteyn, bestaat uit 24 eengezinswoningen en 6 beneden-bovenwoningen met een typische Utrechtse uitstraling. Stuk voor stuk schitterende stadswoningen met een knipoog naar de art deco.

De groene binnentuin vormt het hart van deze nieuwe buurt en is een fijne plek voor het gezellige buitenleven. De organische lijnen van de tuin sluiten aan op de privé-tuin van de woning. En kies je voor de woning met een dakterras, dan geniet je op meerdere momenten van de dag van de zon. Alle woningen zijn energiezuinig, hebben een uitgekiend energieconcept en een gezond leefklimaat. Je parkeert je auto in de stallingsgarage die volledig aan het zicht is onttrokken. Leeuwesteyn is een autoluwe en kindvriendelijke wijk en ligt dicht bij de Dafne Schippersbrug. Dé fietsroute naar hartje Utrecht. In De Kroon op Leeuwesteyn komen gezond en stedelijk leven samen.

Hier kom je écht thuis!

In De Kroon op Leeuwesteyn woon je groen en centraal in een unieke en eigentijdse nieuwbouwwoning.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 675.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 4
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 141 m2
 • Inhoud ca. 367 m3
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Voorzieningen Zonnepanelen, balansventilatie
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
 • Tuintypes Achtertuin
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer 28, Saffier, Utrecht

   Media