Beumer

Bouwnummer 2, Diamant, Utrecht

Utrecht

Deze karaktervolle stadswoningen aan de Dupondiusstraat zijn, met maar liefst 4 woonlagen, zeker ruim te noemen. Door de ligging heb je fantastisch uitzicht over het

€ 975.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Deze karaktervolle stadswoningen aan de Dupondiusstraat zijn, met maar liefst 4 woonlagen, zeker ruim te noemen. Door de ligging heb je fantastisch uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal. De openslaande tuindeuren verbinden de keuken met de buitenruimte en geven de woning extra veel natuurlijk licht. Een aangename verrassing in deze woning is de vide. De vide verbindt boven met beneden en geeft een enorme ruimtelijkheid. Zowel de begane grond als eerste verdieping hebben een hoog plafond. De begane grond bestaat uit een royale en flexibel in te richten ruimte en de inpandige berging staat in directe verbinding met de stallinggarage. De hoekwoning…

Deze karaktervolle stadswoningen aan de Dupondiusstraat zijn, met maar liefst 4 woonlagen, zeker ruim te noemen. Door de ligging heb je fantastisch uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal.
De openslaande tuindeuren verbinden de keuken met de buitenruimte en geven de woning extra veel natuurlijk licht. Een aangename verrassing in deze woning is de vide. De vide verbindt boven met beneden en geeft een enorme ruimtelijkheid.
Zowel de begane grond als eerste verdieping hebben een hoog plafond. De begane grond bestaat uit een royale en flexibel in te richten ruimte en de inpandige berging staat in directe verbinding met de stallinggarage.

De hoekwoning (bouwnummer 4) biedt zelfs ruimte voor een kantoor aan huis. Deze woning beschikt standaard over 4 slaapkamers. Met een groot woonoppervlak, een dakterras, een privétuin en direct toegang tot de gezamenlijke binnentuin heb je alle ruimte om heerlijk te wonen.
En wat dacht je van de twee eigen parkeerplaatsen in de stallinggarage, een berging én een gemeenschappelijke fietsenberging. Hier kom je werkelijk niets tekort.

Kenmerken:
- bijzondere art deco architectuur
- eengezinswoning met 4 ruime woonlagen
- inclusief keuken en badkamer
- berging en achtertuin
- standaard 5 slaapkamers
- 2 eigen parkeerplaatsen in de garage
- openslaande tuindeuren en vide
- uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal
- de hoekwoning biedt ruimte voor een kantoor aan huis
- de woning beschikt over vloerverwarming met PVT-warmtepomp

- gemeenschappelijke fietsenberging
- gemeenschappelijke binnentuin

- bij aankoop een fiets cadeau
- bij aankoop een abonnement op deelauto cadeau

In Leidsche Rijn, aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal in Utrecht, verrijst een nieuwe en karaktervolle woonbuurt met 30 koopwoningen. De Kroon op Leeuwesteyn, bestaat uit 24 eengezinswoningen en 6 beneden-bovenwoningen met een typische Utrechtse uitstraling. Stuk voor stuk schitterende stadswoningen met een knipoog naar de art deco.

De groene binnentuin vormt het hart van deze nieuwe buurt en is een fijne plek voor het gezellige buitenleven. De organische lijnen van de tuin sluiten aan op de privé-tuin van de woning. En kies je voor de woning met een dakterras, dan geniet je op meerdere momenten van de dag van de zon. Alle woningen zijn energiezuinig, hebben een uitgekiend energieconcept en een gezond leefklimaat. Je parkeert je auto in de stallingsgarage die volledig aan het zicht is onttrokken. Leeuwesteyn is een autoluwe en kindvriendelijke wijk en ligt dicht bij de Dafne Schippersbrug. Dé fietsroute naar hartje Utrecht. In De Kroon op Leeuwesteyn komen gezond en stedelijk leven samen.

Hier kom je écht thuis!

In De Kroon op Leeuwesteyn woon je groen en centraal in een unieke en eigentijdse nieuwbouwwoning.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 975.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 4
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 204 m2
 • Inhoud ca. 530 m3
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal woonlagen 4 woonlagen
 • Voorzieningen Zonnepanelen, balansventilatie
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
 • Tuintypes Achtertuin
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer 2, Diamant, Utrecht

   Media