Beumer

Bouwnummer D-52.07, Cobana – Penthouse, Utrecht

Utrecht

INLOOPEVENT: Kom woensdag 11 oktober naar het inloopevent van Cartesius en spot de big five 360 graden impressie van Nicoya Waar: CAB Utrecht Locatie: Cartesius Utrecht

€ 840.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

INLOOPEVENT: Kom woensdag 11 oktober naar het inloopevent van Cartesius en spot de big five 360 graden impressie van Nicoya Waar: CAB Utrecht Locatie: Cartesius Utrecht Projectkantoor, 1e etage via de trap Adres: CAB Rondom 90A, 3534 BA Utrecht Tijd: van 15.00 uur tot 18.00 uur VERKOOP GESTART! Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning via de projectwebsite: cartesius-utrecht.nl Bouwnummer D-52.07 Omschrijving Een absoluut juweeltje binnen Cartesius: een 3-kamerappartement met een groot terras. Ben jij op zoek naar een heerlijke plek met veel binnen- én buitenruimte? Dan is deze woning echt iets voor jou! Een woonkamer met open keuken,…

INLOOPEVENT: Kom woensdag 11 oktober naar het inloopevent van Cartesius en spot de big five 360 graden impressie van Nicoya

Waar: CAB Utrecht
Locatie: Cartesius Utrecht Projectkantoor, 1e etage via de trap
Adres: CAB Rondom 90A, 3534 BA Utrecht
Tijd: van 15.00 uur tot 18.00 uur

VERKOOP GESTART! Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning via de projectwebsite: cartesius-utrecht.nl

Bouwnummer D-52.07

Omschrijving
Een absoluut juweeltje binnen Cartesius: een 3-kamerappartement met een groot terras. Ben jij op zoek naar een heerlijke plek met veel binnen- én buitenruimte? Dan is deze woning echt iets voor jou! Een woonkamer met open keuken, maar liefst drie slaapkamers, twee badkamers en een terras waar je u tegen zegt. Hier kun je optimaal van het buitenleven genieten. Deze woning is perfect voor een jong gezin met kinderen. Maar ook als je geen kinderen hebt is het hier heerlijk vertoeven!

Met de ruime appartementen van Cobana worden al je woonwensen werkelijkheid. De stadsappartementen zijn geschikt voor jong en oud, alleenstaanden, samenwonenden en zelfs gezinnen.
Iedereen vindt hier een optimale woning. Geniet van het uitzicht op de groene binnentuin of kijk uit op de levendige straat.
Drink een heerlijke koffie op je eigen grote balkon of ontspan in je eigen tuin. Alles is mogelijk in woongebouw Cobana van deelplan Nicoya.

Laat je verleiden door de 2 ruime maisonnettes of 50 luxe appartementen waarvan 4 penthouses in Cobana! Dit bijzondere woonblok wordt gekenmerkt door diversiteit. Je vindt hier karakteristieke maisonnettes, 2 en 3 kamerappartementen en luxe penthouses.
Perfecte woningen voor verschillende typen huishoudens. Van starters tot gezinnen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming, dus jij hebt nooit meer last van koude voeten in de winter.
Vanuit je woning heb je uitzicht op de prachtige binnentuin. Zo ervaar je de luxe van een groene omgeving, maar met de stad naast je deur.

Dit penthouse heeft het recht om een parkeerplek te kopen in de stallingsgarage onder de binnentuin. De kosten voor een parkeerplaats zijn €38.000,- en zijn niet inbegrepen in de V.O.N.

Een absoluut juweeltje binnen Cartesius: een drie- of vierkamerappartement met een groot terras. Ben jij op zoek naar een heerlijke plek met veel binnen- én buitenruimte? Dan is deze woning echt iets voor jou!

Een woonkamer met open keuken, maar liefst twee à drie slaapkamers, twee badkamers en een terras waar je u tegen zegt. Hier kun je optimaal van het buitenleven genieten. Deze woning is perfect voor een jong gezin met kinderen. Maar ook als je geen kinderen hebt is het hier heerlijk vertoeven!

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 840.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 2
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 107 m2
 • Inhoud ca. 326 m3
 • Aantal slaapkamers 2
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, glasvezel kabel
 • Isolatie Volledig geisoleerd, hr glas
 • Verwarming Stadsverwarming, vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie
 • Warm water Centrale voorziening, stadsverwarming
 • Tuintypes Zonneterras
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer D-52.07, Cobana – Penthouse, Utrecht

   Media