Beumer

Bouwnummer D-01.00, Cobana – Maisonnette, Utrecht

Utrecht

VERKOOP GESTART! Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning via de projectwebsite: cartesius-utrecht.nl De inschrijftermijn eindigt op woensdag 10 mei om 12:00 uur.

€ 820.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

VERKOOP GESTART! Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning via de projectwebsite: cartesius-utrecht.nl De inschrijftermijn eindigt op woensdag 10 mei om 12:00 uur. Bouwnummer D-01.00 Omschrijving Jij denkt dat maisonnettes kleine huizen zijn? Niet bij Cartesius! Deze maisonnette woning heeft twee verdiepingen, een balkon én terras. De woning is ruim en heeft alle luxe die je maar wenst. Met drie ruime slaapkamers kun je hier meer dan prima wonen met (opgroeiende) kinderen. De woonkamer en keuken zijn één geheel. Met de ruime appartementen van Cobana worden al je woonwensen werkelijkheid. De stadsappartementen zijn geschikt voor jong en oud, alleenstaanden,…

VERKOOP GESTART! Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning via de projectwebsite: cartesius-utrecht.nl
De inschrijftermijn eindigt op woensdag 10 mei om 12:00 uur.

Bouwnummer D-01.00

Omschrijving
Jij denkt dat maisonnettes kleine huizen zijn? Niet bij Cartesius! Deze maisonnette woning heeft twee verdiepingen, een balkon én terras. De woning is ruim en heeft alle luxe die je maar wenst. Met drie ruime slaapkamers kun je hier meer dan prima wonen met (opgroeiende) kinderen. De woonkamer en keuken zijn één geheel.

Met de ruime appartementen van Cobana worden al je woonwensen werkelijkheid. De stadsappartementen zijn geschikt voor jong en oud, alleenstaanden, samenwonenden en zelfs gezinnen.
Iedereen vindt hier een optimale woning. Geniet van het uitzicht op de groene binnentuin of kijk uit op de levendige straat.
Drink een heerlijke koffie op je eigen grote balkon of ontspan in je eigen tuin. Alles is mogelijk in woongebouw Cobana van deelplan Nicoya.

Laat je verleiden door de 2 ruime maisonnettes of 50 luxe appartementen in Cobana! Dit bijzondere woonblok wordt gekenmerkt door diversiteit. Je vindt hier karakteristieke maisonnettes, 2 en 3 kamerappartementen en luxe penthouses. Perfecte woningen voor verschillende typen huishoudens. Van starters tot gezinnen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming, dus jij hebt nooit meer last van koude voeten in de winter. Vanuit je woning heb je uitzicht op de prachtige binnentuin. Zo ervaar je de luxe van een groene omgeving, maar met de stad naast je deur.

Jij denkt dat maisonnettes kleine huizen zijn? Niet bij Cartesius! Deze maisonnette woning heeft twee verdiepingen, een balkon én terras. De woning is ruim en heeft alle luxe die je maar wenst. Met drie ruime slaapkamers kun je hier meer dan prima wonen met (opgroeiende) kinderen. De woonkamer en keuken zijn één geheel en type D-M01 heeft zelfs een extra werkkamer. Altijd handig in tijden waarin thuiswerken geen uitzondering meer is.

De twee maisonnettes hebben het recht om een parkeerplek te kopen in de stallingsgarage onder de binnentuin. De kosten voor een parkeerplaats zijn €38.000,- en zijn niet inbegrepen in de V.O.N.

Lees verder

Kenmerken

  • Prijs € 820.000 v.o.n.
  • Slaapkamers 3
  • Aanvaarding In overleg
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Onderhoud binnen Uitstekend
  • Onderhoud buiten Uitstekend
  • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 139 m2
  • Inhoud ca. 425 m3
  • Aantal slaapkamers 3
  • Aantal woonlagen 2 woonlagen
  • Voorzieningen Mechanische ventilatie, glasvezel kabel
  • Isolatie Volledig geisoleerd, hr glas
  • Verwarming Stadsverwarming, vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie
  • Warm water Centrale voorziening, stadsverwarming
  • Tuintypes Zonneterras
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer D-01.00, Cobana – Maisonnette, Utrecht

      Media