Beumer

Bouwnummer D-31.04, Cobana – Appartement, Utrecht

Utrecht

De bouw van Cartesius Nicoya is in volle gang! We kunnen met trots melden dat wanneer je nu een woning aanschaft in Nicoya, je de volledige zekerheid hebt over de

€ 650.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

De bouw van Cartesius Nicoya is in volle gang! We kunnen met trots melden dat wanneer je nu een woning aanschaft in Nicoya, je de volledige zekerheid hebt over de oplevering van de woning. Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning via de projectwebsite: cartesius-utrecht.nl Cartesius wordt een duurzame en gezonde nieuwe stadswijk in Utrecht. De verkoop is gestart van het deelgebied Nicoya met 52 appartementen, waarvan 4 penthouses, 4 maisonnettes en de eerste 8 Stadswoningen. De bouwvoorbereidingen zijn al begonnen en zal binnenkort officieel van start gaan. Ook de eerste inschrijvingen zijn al toegewezen. Het nog steeds mogelijk…

De bouw van Cartesius Nicoya is in volle gang! We kunnen met trots melden dat wanneer je nu een woning aanschaft in Nicoya, je de volledige zekerheid hebt over de oplevering van de woning. Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning via de projectwebsite: cartesius-utrecht.nl

Cartesius wordt een duurzame en gezonde nieuwe stadswijk in Utrecht. De verkoop is gestart van het deelgebied Nicoya met 52 appartementen, waarvan 4 penthouses, 4 maisonnettes en de eerste 8 Stadswoningen. De bouwvoorbereidingen zijn al begonnen en zal binnenkort officieel van start gaan. Ook de eerste inschrijvingen zijn al toegewezen. Het nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor een van de unieke woningen.

Cartesius wordt opvallend groen. Het grote Cartesius Park in het midden van de wijk waar je in alle dynamiek van de stad rust kan vinden. Een groene lus rondom Cartesius waar je heerlijk kunt bewegen. Tussen de woongebouwen komen meer intieme, gemeenschappelijke plekken voor onder andere moestuinen De binnentuin is een echte biotoop die in samenwerking met de stadsecoloog en de internationale architect Mecanoo is ontworpen. Inheemse planten zijn zorgvuldig uitgekozen om privacy te bieden aan bewoners en ontspanning voor passanten. Er komt een geïntegreerde parkeergarage onder de binnentuin. Bomen groeien letterlijk vanuit de parkeergarage de lucht in. Via een prachtig ontworpen toegang loopt je zo naar de groene binnentuin. En niet alleen de buitenruimte wordt groen, maar ook de gebouwen met begroeiing aan de gevel. We brengen de natuur terug in de stad.

Cartesius maakt gezond leven makkelijk en verleidelijk. Het CAB wordt de ‘huiskamer van de wijk’ en zal onder andere bestaan uit een en supermarkt met een breed biologisch assortiment, horeca en werkplekken voor creatieve bedrijven. Vanaf Cartesius is een groot deel van de stad eenvoudig lopend en met de fiets bereikbaar. Auto’s zijn uit het zicht, je woning staat dicht bij het park en je wandelt of fietst zo de binnenstad in. Er komt het kindcentrum Cartesius waar de kinderen op jonge leeftijd al een gezonde leefstijl meekrijgen. Schoolklassen leren spelenderwijs meer over gezonde voeding in de heemtuin.

Cartesius ligt vlak bij de historische binnenstad, naast station Utrecht Zuilen en tegenover de ‘vrijhaven’ van het Werkspoorkwartier.

Energieneutraal, Bewegen, Deelmobiliteit
- De woningen hebben een beperkt energiegebruik. De energie voor warm tapwater en verwarming wordt opgewekt door middel van collectieve bodemenergiebron en voorzien van zonnepanelen.
- Alle stadswoningen hebben een groen sedumdak en de appartementengebouwen een klimaatadaptief wit dak om in de zomer te zorgen voor een aangename temperatuur.
- Kopers krijgen een gratis kennismakingsabonnement voor deelmobiliteit.
- Er zijn voldoende en comfortabele fietsenstallingen in combinatie met fietspaden en met de nieuwe fietstunnel onder het spoor zijn bewoners in Cartesius zo in de historische binnenstad.

Natuur, groen, biodiversiteit
- De binnentuin van circa 3.700 m² biedt privacy en verbindt de mens en natuur. Met mooie wandelpaden en zitelementen om elkaar te ontmoeten.
- De stadswoningen hebben een privé tuin die organisch overloopt in de grotere binnentuin waardoor de beleving van veel groen in de binnenstad wordt versterkt.
- De binnentuin is een echte biotoop die in samenwerking met de stadsecoloog en de Mecanoo voor de landschapsarchitectuur is ontworpen. Inheemse planten zijn zorgvuldig uitgekozen om privacy te bieden aan bewoners en ontspanning voor passanten. Er komt een parkeergarage die is geïntegreerd in de binnentuin. Bomen groeien letterlijk vanuit de parkeergarage de lucht in. Via een prachtig ontworpen toegang loopt je zo naar de groene binnentuin.
- Gevels vol met plantenbakken en klimplanten zorgen ervoor dat er altijd uitzicht is op groen.
- De groene gevels zijn gemeenschappelijk eigendom om te zorgen dat alles goed in stand gehouden wordt.

Circulair, Gezonde voeding, Community
- De circulaire Circo! keuken van Bruynzeel, Circo! sluit naadloos aan op de uitgangspunten en duurzame visie van Cartesius.
- Een volledig ingerichte badkamer met Duravit Starck sanitair met Mosa cradle-to-cradle tegelwerk.
- Er wordt voorzien in een gemeenschappelijke huiskamer met een Circo!-keuken van Bruynzeel.
- Bewoners van Cartesius hebben een lidmaatschap van de Cartesius gebiedsvereniging voor allerlei (gezamenlijke) activiteiten.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 650.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 2
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 96 m2
 • Inhoud ca. 249 m3
 • Aantal slaapkamers 2
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, glasvezel kabel
 • Isolatie Volledig geisoleerd, hr glas
 • Verwarming Vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie
 • Warm water Centrale voorziening, stadsverwarming
 • Tuintypes Geen tuin
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer D-31.04, Cobana – Appartement, Utrecht

   Media