Nieuw: 3x nieuwbouwprojecten in Utrecht en omgeving | Beumer

Nieuw: 3x nieuwbouwprojecten in Utrecht en omgeving

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 07 augustus 2023

Het kopen van nieuwbouw is een slimme keuze. Het biedt een moderne leefomgeving met up-to-date voorzieningen en eigentijdse architectuur. Je kunt de woning naar wens aanpassen en geniet van langdurige garanties. Bovendien is nieuwbouw duurzaam met aandacht voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijke materialen. Deze drie nieuwbouwprojecten zijn nieuw in ons aanbod!

Rotsoord7

Rotsoord7

Is een rijtjeshuis jou te gewoontjes? Woon jij liever waar het leven bubbelt en bruist? In Rotsoord7 woon je in een karakteristiek industrieel gebouw aan het water, midden in de bruisende wijk Rotsoord in Utrecht. Op een dynamische plek waar historie, monumentale en moderne architectuur en creativiteit samenkomen. Laat je verleiden door terrasjes aan het water. Ontspan tussen het groen onder de spanten van een oud pakhuis. Picknick met vrienden in het park. Je woont hier in dé creatieve hotspot van Utrecht. Klink goed? Je moet nog even geduld hebben, medio 2024 gaat het project in de verkoop. Je kunt je al wel inschrijven om op de hoogte te blijven!

Wonderwoods

Wonderwoods toren

Leef in de natuur - midden in de stad! Op de hoek van de Jaarbeursboulevard en Croeselaan verrijzen in 2024 twee groene torens genaamd Wonderwoods. Wonderwoods is onderdeel van de grootscheepse nieuwbouwontwikkeling Het Beurskwartier: een eigentijdse aanvulling op het historische centrum van Utrecht. Wonderwoods is veel meer dan enkel een gebouw. Hier komen alle aspecten van het leven samen: wonen, werken en recreëren. Beide torens zijn ontworpen door verschillende architecten. In de hoogste toren - ontworpen door Stefano Boeri (architect van o.a. Bosco Verticale in Milaan) – komen 148 huurwoningen van verschillende afmetingen. In de kleinere toren - ontworpen door MVSA Architects -  zullen 104 huurwoningen worden aangeboden. Verder vind je hier straks een dakpark met restaurant, een gym, gezonde horecavoorzieningen en diverse faciliteiten. Naar verwachting is dit prachtige project in 2024 klaar. Meer informatie vind je hier.

De Opkamer

Opkamer

Helemaal thuis in het groene hart. De Opkamer in Kamerik (een prachtdorp vlakbij Woerden en Utrecht) biedt privacy, maar ook de gezellige sfeer van een groene, ruime en gezellig buurt. Een buurt waar je echt thuiskomt om met familie en vrienden samen te zijn. Hier komen 19 twee- en driekamerappartementen verdeeld over drie woonlagen. Daarnaast komen er 18 grondgebonden woningen bestaande uit drie-onder-één-kapwoningen, rij- en hoekwoningen en kleinere starterswoningen van circa 66 m². Kortom: voor ieder wat wils! Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in De opkamer? Schrijf je dan vast in en je wordt op de hoogte gehouden.

Meer weten?

Heb je vragen over één van deze projecten, wil je meer weten of ben je benieuwd welke projecten we nog meer in ons aanbod hebben? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.