Erik Bosman

Erik
Bosman

Erik is niet alleen makelaar en taxateur, maar ook directeur en klankbord. Kan niet bestaat niet en opgeven is geen optie. Erik duikt overal in en voorziet iedereen van antwoord. Geboren in Groningen, maar al jaren actief in De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn. In laatstgenoemde plaats woont hij met zijn vrouw, dochter en zoon. Het leukste aan het vak? “De afwisseling, het bedenken van een passende verkoopstrategie, het taxeren en bovenal het onderhandelen van de beste prijs voor de opdrachtgever!”

Reviews Erik

Vleuten-De Meern

Alleen maar positieve punten over Erik en zijn collega's (o.a. Niek, Joyce en Xander). Ik zocht een aankoopmakelaar en kwam op aanraden van mijn zusje bij Erik uit. Bezichtigingsafspraken werden door o.a. Manon altijd supersnel geregeld. Bij de bezichtigingen ben ik door diverse personen van Beumer begeleid. Heel fijn dat er bijna altijd iemand beschikbaar was! Ik heb de teamleden altijd als eerlijk, enthousiast, realistisch en zeer goed op de hoogte ervaren.  Ik durf te zeggen dat ik dankzij Beumer minder voor het huis heb betaald dan dat ik zelf dacht dat ik zou moeten / willen bieden, dus ze hebben zichzelf terugverdiend :-)

Aankoper Eerste Oosterparklaan 122 09 februari 2022

Vleuten-De Meern

Goede ervaring met Beumer makelaardij. Erik is deskundig, open, eerlijk en denkt werkelijk overal aan. Hij heeft de verkoop van ons huis fantastisch begeleid. Niets dan lof. Een aanrader.

Verkoper Vedergraslaan 77 27 januari 2022

Neem contact op met Erik