Cindy Hoogland
Cindy Hoogland

Cindy
Hoogland

Als Cindy met een grote lach het kantoor binnenkomt dan weet je dat ze kopers of verkopers blij heeft gemaakt. Cindy is erg betrokken bij zowel haar opdrachtgevers als de potentiële kopers. Ze helpt en denkt mee waar ze kan zonder het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen.” Het leukste aan het vak? “Dat is natuurlijk geen verrassend antwoord; mensen helpen en blij maken. Daar haal ik zoveel energie uit. Heerlijk.”

Reviews Cindy

Maarssen

Cindy en de rest van het team zijn super. Vanaf het eerste moment is er duidelijkheid en eerlijkheid en ze zijn er om je te helpen als verkoper. Hierdoor wordt je echt ontzorgd en mocht er iets niet helemaal volgens plan gaan, dan hoef ik me daar niet druk om te maken. Dank jullie wel..

Dhr. Hoogzaad 07 oktober 2021

Maarssen

Top aankoopmakelaar. Geen 9 tot 5 metaliteit. Heeft de juiste relaties en contacten en is goed in onderhandelingen. Heeft voor ons echt het verschil gemaakt.

Gerichte aankoop 11 juni 2020

Maarssen

Onze makelaar Cindy heeft ons geweldig begeleid. Ook de mendewerkers op kantoor zijn erg vriendelijk, zo ook de fotograaf. Kortom een goed makelaarskantoor, die we zeker zullen aanbevelen!

Dhr. Zondervan 18 januari 2022

Neem contact op met Cindy