Bernadette de Vogel
Bernadette de Vogel

Bernadette
de Vogel

Bernadette is met haar tomeloze energie en enthousiasme een kracht om rekening mee te houden. Bedreven, betrokken en bereikbaar daar staat ze voor. Ze woont met haar man Marc en hun drie zoons in Nieuwegein. Hoewel ze de afgelopen 20 jaar haar sporen in de makelaardij al ruim heeft verdiend, mag ze zich sinds 2021 officieel NVM Register Makelaar & Taxateur noemen. Het leukste aan het vak? “Het hele proces van het zoeken naar iemands droomhuis of het verkopen van zoiets persoonlijks als een huis. Mensen begeleiden en van dienst zijn tijdens dit spannende traject met als einddoel een goede deal en tevreden kopers en verkopers. Dat blijft bijzonder en geeft veel energie.”

Reviews Bernadette

Utrecht

Bernadette is een prettige makelaar. Reageert snel, adviseert goed en denkt echt goed mee, ook in al het regelwerk dat bij een aan- en verkoop komt kijken. Heeft 'down to earth' mentaliteit die helpt in zo'n spannend besluit en in deze hectische markt. Verder heeft ze ook humor en plezier in haar werk, wat het contact ook prettig maakt.

Aankoper Arthur van Schendelstraat 69 18 oktober 2021

Utrecht

We zijn heel erg blij met Beumer Makelaars, en dan vooral met Bernadette! Ze heeft ons heel goed en vriendelijk geholpen. De service was supersnel, dat was heel fijn. Bernadette had echt oog voor hoe het huis verkocht zou moeten worden, dat was leuk om te merken!

Verkoper Keulsekade 103 06 januari 2022

Neem contact op met Bernadette