Erik: Klanten beoordelen ons met een 9,4!

Erik is directeur bij makelaarskantoor Beumer: ‘Klanten beoordelen ons met een 9,4!’

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 17 februari 2022

Als je weleens op huizenjacht bent gegaan in de Domstad, ben je vast bekend met makelaarskantoor Beumer. De makelaars blijven zich inzetten om jouw grootste woondromen waar te maken, maar doen dat voortaan wél in een iets ander jasje. Directeur Erik Bosman vertelt: “We blijven jouw vertrouwde regionale makelaar met veel know how over de markt. Ook willen wij nog altijd voorop blijven lopen. Dat zie je ook terug in onze frisse, nieuwe huisstijl.”

Voorheen droeg het makelaarskantoor de naam Beumer Garantiemakelaars. Dat tweede deel komt vanaf 15 februari te vervallen: de nieuwe naam van het makelaarskantoor wordt dus Beumer. “Garantiemakelaars is een landelijke franchise. Het is fijn dat we daar onderdeel van waren; we hebben zo veel kennis met andere regio’s kunnen uitwisselen”, legt Erik uit.

Doordat Beumer inmiddels flink is gegroeid en een hoop kennis in huis heeft gehaald, gaat het kantoor voortaan verder onder eigen vlag. “Doordat we straks niet meer verdergaan onder een franchise, hebben we veel meer ruimte voor creativiteit. We zijn niet meer gebonden aan richtlijnen van de centrale formule.”

Mensen blijven ontzorgen van A tot Z

Bij deze nieuwe fase hoort een nieuwe huisstijl. “Het groen-gele logo dat je overal zag, krijgt een eigen sausje. We blijven actief in de hele regio. Naast vestigingen in Utrecht en Leidsche Rijn zitten we ook in Wijk bij Duurstede en Maarssen. Als kantoor willen we altijd voorop lopen qua marketing en noviteiten in de markt. Dat proberen we in onze nieuwe huisstijl naar voren te brengen. Alles is net wat frisser en hipper. Niet over de top, maar het hele degelijke hebben we ingeruild.”

Wat niet verandert, is Beumers aanpak. “Als kantoor zijn en blijven we creatief en vernieuwend, maar wél altijd behulpzaam en dichtbij. We zijn een grote regionale speler, maar vinden persoonlijk contact altijd belangrijk. Onze kracht is dat we mensen van A tot Z ontzorgen. We gaan daarin ver. Zo hebben we een eigen fotograaf in dienst; dat vind je niet snel. We doen méér dan een huis op Funda zetten. We investeren echt in het uitstippelen van een doordachte verkoopstrategie.”

Professioneel en prettig in de omgang

Die persoonlijke aanpak van Beumer werpt zijn vruchten af. Op Funda scoort het kantoor een heel hoog cijfer: een 9,4! “Mensen noemen ons deskundig, open en eerlijk”, zegt Erik. “Daarnaast schrijven mensen dat we veel kennis hebben van de lokale markt en dat we echt handelen vanuit een doordachte strategie. Zo realiseren we het maximale voor onze klanten. Tot slot benoemen veel reviews dat we professioneel, benaderbaar én prettig in de omgang zijn.”