Makelaar Nieuwegein | Beumer | Jouw makelaar

Makelaar Nieuwegein

Als makelaar moet je van veel markten thuis zijn. Zo is het takenpakket als verkoopmakelaar anders dan voor een aankoopmakelaar het geval is. Daarnaast is een waardebepaling niet hetzelfde als de taxatie van een woning. Bij een huis verkopen of kopen kun je terecht bij Beumer.

Wij zijn jouw makelaar in Nieuwegein. Als erkende NVM makelaar - taxateur kunnen we iedere verkoper of woningzoekende bijstaan in het gehele traject. Op deze pagina kun je meer lezen over onze manier van werken en hoe de kosten voor makelaars berekend worden.

Makelaar Amersfoort
Stap voor stap verkopen | Verkoopproces | Huis kopen Wijk bij Duurstede
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102
Makelaar Nieuwegein

Wat makelaars doen

Als makelaar bieden we begeleiding aan zowel kopers als verkopers. We geven advies en kunnen een aantal zaken voor je uitvoeren. Daarbij kun je rekenen op een proactieve samenwerking vanaf het eerste moment tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Als de druk op de ketel hoger wordt dan kunnen we het hoofd koel houden omdat we niet emotioneel betrokken zijn bij de transactie. Als je vragen hebt over bouwtechnische zaken, financiën of juridische uitdagingen dan zoeken wij het voor je uit. De dienstverlening als verkoopmakelaar is anders dan de taken die we als aankoopmakelaar in Nieuwegein voor je verlenen.

Afspraak plannen
Makelaar nieuwegein

Aankoopmakelaar in Nieuwegein

Als je een huis wilt kopen in Nieuwegein dan komen er veel zaken op je pad. Dit geldt niet alleen voor starters, ook doorstromers zullen nieuwe uitdagingen voor hun kiezen krijgen. Je zal niet zomaar jouw nieuwe huis op funda tegenkomen, we helpen je die droomwoning te vinden. Vervolgens moet je een goed bod uitbrengen waarmee je kunt onderhandelen over de koopsom. Het papierwerk moet kloppen en de hypotheekaanvraag moet ook nog worden afgehandeld. Wij zijn de aankoopmakelaar in Nieuwegein die zorgen en de last van je schouders wegneemt, bijvoorbeeld door deze taken uit te voeren:

 

  • Persoonlijke wensen inventariseren en in kaart brengen
  • Sneller de woning van je dromen vinden
  • Effectieve onderhandelingen voeren
  • Contractvoorwaarden controleren
Afspraak plannen
Makelaar Nieuwegein

Verkoopmakelaar in Nieuwegein

Wanneer je een woning gaat verkopen in Nieuwegein dan moet je om te beginnen een waardebepaling uit laten voeren. Dit helpt je om de vraagprijs te bepalen wat uiteindelijk tot de beste verkoopprijs zal leiden. De presentatie van je huis online is een belangrijk aandachtspunt evenals de wijze waarop bezichtigingen worden uitgevoerd. Het totaalplaatje kan je duizenden euro’s voordeel opleveren om nog maar niet te spreken van de onderhandelingen met de koper. Naast de koopsom onderhandel je namelijk ook over overname van de inboedel of de datum van overdracht. De verkoopmakelaar in Nieuwegein kan de volgende diensten voor je uitvoeren:

 

  • Aantrekkelijke promotiecampagne verzorgen
  • Overeenkomen van een goede verkoopsom
  • Bijdragen aan een optimale wederzijdse communicatie
  • De juiste koers zetten naar een nieuw huis
Afspraak plannen
Waardebepaling nieuwegein

Waardebepaling en taxatie in Nieuwegein

Wat is het verschil tussen een taxatie en een waardebepaling? De wijze van berekenen is anders evenals het doel van deze berekening. Als je wilt weten hoeveel de woning waard is voor de verkoop dan laat je een waardebepaling uitvoeren. Als je een lening wilt afsluiten voor een verbouwing of wanneer je een hypotheek wilt afsluiten dan heb je een taxatie rapport nodig.

Niet alle makelaars bieden beide diensten aan. Makelaar Beumer kan zowel NWWI taxaties als waardebepalingen in Nieuwegein uitvoeren.

 

Makelaar Nieuwegein

Beumer jouw makelaar Nieuwegein

Een huis kopen of verkopen is een uitdagend traject. Je hebt graag een lokale partner aan je zijde die niet alleen de huizenmarkt doorziet maar ook de omgeving kent. Makelaar Beumer in Nieuwegein is de dienstverlener die voor je klaar staat.

De kosten voor een makelaar leveren diverse voordelen op zoals besparing van tijd, uitgaven en boven alles zekerheid. Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en informeer naar alle mogelijkheden.

 

Huis verkopen

Waarom Makelaar de Meern?

Als lokale makelaar kennen we de omgeving, de huizenmarkt en de laatste trends in vastgoed. Als erkend NVM makelaar hebben onze klanten niet alleen toegang tot funda, je kunt rekenen op uitstekende makelaars die niet alleen adviseren maar ook echt naar je luisteren. Als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en taxateur voor klanten in regio Utrecht en Amersfoort is Makelaar de Meern de vanzelfsprekende keuze. Neem direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en realiseer jouw woonwensen.