Makelaar Amersfoort | Beumer makelaars

Makelaar Amersfoort

Als makelaar Amersfoort moeten we van alle markten thuis zijn en meerdere rollen kunnen innemen. Zo vertegenwoordigt een aankoopmakelaar de koper die een huis zoekt, als verkoopmakelaar helpen we huiseigenaren de woning voor een goede prijs te verkopen onder de juiste condities. Daarnaast moeten we niet alleen duidelijk uitleg en advies verstrekken maar ook zeker goed luisteren naar onze klanten. Beumer is de makelaar in Amersfoort waar je op kunt rekenen met een veelzijdig dienstenaanbod. Hoe we te werk gaan en op welke wijze we het verschil maken leggen we graag uit op deze pagina.

Heb je een specifieke vraag of ben je op zoek naar advies op maat? Neem vandaag nog contact op met het team van Beumer makelaar Amersfoort.

Makelaar Amersfoort
Stap voor stap verkopen | Verkoopproces | Huis kopen Wijk bij Duurstede
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102
Makelaar Wijk bij Duurstede

Waarom kiezen voor een makelaar?

Een makelaar is geen bouwtechnisch inspecteur en ook geen notaris maar een makelaarskantoor kan ook als taxateur worden ingeschakeld. Dat een makelaar helpt bij het kopen en verkopen van huizen en/of kantoorpanden is bekend maar waarom zou je kiezen voor een makelaar in Amersfoort?

Met de huidige vraag op de markt mag het geen probleem zijn om je huis te verkopen. Met websites als funda kun je snel een droomwoning vinden. Een makelaar is een dienstverlener in vastgoed die kopers en verkopers advies geeft, assistentie biedt en ervoor zorgt dat je in deze stressvolle tijd niet uit de bocht vliegt. Wat doet Beumer makelaar in Amersfoort bij aankoop en verkoop? Dat zullen we wat nader toelichten.

Afspraak plannen
Aankoopmakelaar Wijk bij Duurstede

Aankoopmakelaar Amersfoort

Starters op de woningmarkt beginnen vaak hun zoektocht vol enthousiasme om vervolgens tegen een muur van obstakels te stuiten. Funda biedt dan weinig uitkomst, je wordt gewoon doorgestuurd naar een verkoopmakelaar. En deze experts kennen de woningmarkt van binnen en buiten, hoe kun je daar tegenop? Met een aankoopmakelaar in Amersfoort aan je zijde maak je meer kans op dat verborgen pareltje en dat met veel minder inspanning dan wanneer je het zelf doet.

Dit zijn enkele voordelen die een aankoopmakelaar je biedt:

  • Samen bepalen we exact wat jouw woonwensen zijn.
  • Wij kennen de lokale woningmarkt en de regio.
  • Niet alle huizen staan op funda, ons netwerk geeft je een voorsprong.
  • We kopen de woning die bij je past voor de beste prijs.

Starters op de woningmarkt helpen we de juiste afwegingen te maken, ook wijzen we je in de juiste richting naar dienstverleners en instanties. Doorstromers helpen we de korte route te nemen naar een passende woning.

Afspraak plannen
Makelaarskantoor Wijk bij Duurstede

Verkoopmakelaar Amersfoort

Een huiseigenaar kent doorgaans de klappen van de zweep. Daarnaast heb je het ‘thuisvoordeel’ omdat je al een dak boven je hoofd hebt. Heb je dan nog een verkoopmakelaar in Amersfoort nodig? Het moet niet maar het kan zeker geen kwaad, dat is in het kort het antwoord.

De verkoopmakelaar helpt je een aantrekkelijk promotiepakket samen te stellen, biedingen van kandidaten te beoordelen en onderhandelingen op het scherpst van de snede te voeren. Je wilt als huiseigenaar uiteraard een goede basis leggen voor de rest van je wooncarrière. Als je gaat verhuizen dan zul je niet alleen rekening moeten houden met de woning die je verkoopt maar ook zeker met de middelen die je krijgt om door te groeien. Naast het hoogste bod spelen de voorwaarden bij verkoop ook een belangrijke rol. De verkoopmakelaar in Amersfoort zal je bijstaan met zaken als:

  • Laat de werkelijke waarde van je woning berekenen.
  • Houd het hoofd koel bij alle biedingen.
  • Voer onderhandelingen en bezichtigingen op jouw voorwaarden.
  • Verkoop jouw woning zonder zorgen met professionele begeleiding.

Wat is jouw huis echt waard? Een hoog bod zegt niet alles, er zijn nog veel meer zaken om rekening mee te houden. Verkoop jouw woning zonder stress en richt je pijlen op de toekomst.

Afspraak plannen
Makelaars Wijk bij Duurstede

Waardebepaling of taxatie in Amersfoort

Beumer makelaar Amersfoort is een erkend taxateur. Met een woningtaxatie kun je een hypotheek aanvragen of een lening om een verbouwing of verduurzaming van je huis te realiseren. Een taxateur levert altijd onafhankelijke taxaties, als dienstverlener denken we uiteraard wel met onze klanten mee. Aan een taxatie zijn kosten verbonden, een waardebepaling is echter kosteloos. Als makelaar in Amersfoort kennen we de woningmarkt en kunnen we verder kijken dan het bouwjaar en de staat van onderhoud. Een goede waardebepaling helpt verkopers een strategische vraagprijs te bepalen, informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wil je liever eerst een online waarde-indicatie van je woning? Gebruik dan onze waardecalculator

Vraag hier een waardebepaling aan
Kosten makelaar Wijk bij Duurstede

Kosten makelaar Amersfoort

 

Een huis verkopen of kopen zal de grootste en duurste beslissing in je leven zijn. Hoe worden de kosten voor een makelaar berekend? De meest gangbare manier is een makelaarscourtage. Dit is een percentage van de uiteindelijke koopsom. De tarieven kunnen per makelaar uiteenlopen maar kijk vooral naar de winst die het oplevert.

Niet alleen in termen van financieel voordeel maar ook zeker de tijdswinst en het ontzorgen van de koper of verkoper.  Neem contact op met Makelaar de Meern, we leggen je geheel vrijblijvend uit wat de mogelijkheden zijn.

Verkoopmakelaar Wijk bij Duurstede

Kies voor makelaar Beumer in Amersfoort

Wil je een huis kopen of verkopen met begeleiding van A tot Z? Kies dan voor Beumer makelaar in Amersfoort. Ons team staat voor je klaar bij iedere stap en jouw vaste contactpersoon zorgt ervoor dat je door dit verraderlijke traject heen kunt navigeren.

Daarbij zien we samenwerking en een open communicatie als de voornaamste criteria om onze dienstverlening optimaal uit te voeren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, we leggen dan uit wat we voor jou kunnen betekenen.