Is dit het moment om te verkopen? | Beumer

Is dit het moment om te verkopen?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de marktomstandigheden en de vraag naar woningen in uw specifieke buurt. Over het algemeen zijn de lente- en zomermaanden populaire tijden om te verkopen, maar ook in de herfst- en wintermaanden zijn potentiële kopers actief. Onze makelaars helpen je graag met het bepalen van het juiste verkoopmoment van jouw woning.

Is dit het moment om te verkopen?

Gratis waardebepaling

Wil jij je huis verkopen en ben je benieuwd wat je ongeveer kunt ontvangen? Of twijfel je nog tussen verbouwen of verhuizen? Met een waardebepaling van Beumer heb je een serieuze waardeindicatie nog voordat je knopen hoeft door te hakken. Dát is service.

Is dit het moment om te verkopen?

Op de vraag ‘is dit het moment om te verkopen?’ kunnen onze makelaars je zeker antwoord geven. De markt is continu in beweging en onze makelaars volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet.

Afspraak maken
Vacature Nieuwbouwmakelaar

Over Beumer Makelaars

Wij zijn jouw vertrouwde makelaar in een continu veranderende markt. Creatief, modern en vernieuwend, maar altijd dichtbij en behulpzaam. Wij geloven dat we alleen door ons vak tot in de puntjes te verstaan en gedurende het hele traject betrokken te zijn, deuren kunnen openen die voor anderen gesloten blijven.

We investeren maximaal in de kennis en ontwikkeling van onze mensen. Van slimme innovaties op het gebied van duurzaam wonen tot nieuwe regelgeving binnen taxatieshypotheken en verzekeringen. Die kennis benutten we om jou de hoogst mogelijke kwaliteit service te bieden. En dat merk je als klant.