Hypotheek Leidsche Rijn | Beumer | regio Leidsche Rijn

Hypotheek Leidsche Rijn

 

Starten met een hypotheekgesprek voorkomt een hoop stress in het aankooptraject. Bovendien maakt het jou een sterke koper als je precies weet wat je kunt lenen en hoe je er financieel voorstaat. Neem voor onafhankelijk hypotheekadvies contact op met Beumer Hypotheken. Lees hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen. 

hypotheekadvies-huis-kopen
woning kopen hypotheek
Group 102
Hypotheek oversluiten advies | Hypotheek regelen

Wat doet een hypotheekadviseur?

 

Jou voorzien van persoonlijk advies passend bij jouw woonsituatie. De adviseur leidt je door documenten, financiële voorstellen en wetten en regelgeving heen:

  • Het opstellen van een persoonlijk overzicht met daarin je financiële situatie, wensen en toekomstplannen
  • Uitzoeken van de (financiële) mogelijkheden en jou hierover informeren en adviseren
  • Inzichtelijk maken wat de financiële risico’s zijn bij verschillende scenario’s en jou daar advies over geven
  • Vergelijken van de verschillende financiële oplossingen
  • Opstellen van het persoonlijk financieel advies
  • Verzekeringen

 

Afspraak plannen
hypotheek Leidsche Rijn

Een hypotheek afsluiten in Leidsche Rijn

 

Beumer Hypotheken is volledig onafhankelijk en geeft dus onafhankelijk advies en een duidelijk antwoord op jouw financiële vraag. De adviseur vergelijkt voor jou rentetarieven, hypotheken en voorwaarden van 30+ aanbieders! Zo is er altijd wel een hypotheek passend bij jouw woonsituatie. Ben je op zoek naar hypotheekadvies? Een adviseur van Beumer Hypotheken helpt je graag!

woning kopen hypotheek

Bereken hoeveel hypotheek je kunt krijgen

 

Onze online tool geeft een indicatie van hoeveel jij kunt lenen en wat de maandlasten van je hypotheek zullen zijn. Benieuwd? Doe dan snel de berekening. Let op: het gaat hier om een indicatie. Maak voor een precieze berekening een afspraak bij onze adviseurs.

sleutel-hypotheek-aanvraag

Maximale hypotheek Leidsche Rijn

 

Voor de aankoop van een woning heb je een precieze berekening nodig. Plan hiervoor een afspraak in met de hypotheekadviseurs van Beumer Hypotheken. Wist je dat zij 30+ geldverstrekkers vergelijken zodat je de juiste keuze kunt maken op basis van rente én voorwaarden. Bijkomend voordeel: je kiest zelf hoe dit gesprek plaatsvindt: op kantoor, als videochat- of als belafspraak!

 

Afspraak maken
hypotheek-oversluiten

Besparen op je hypotheek: oversluiten in Leidsche Rijn

 

Rentemiddeling en oversluiten zijn twee manieren om te besparen op je hypotheek. Deze laatste is het meest populair. Je kunt blijven wonen waar je woont, ideaal als je nog naar je zin woont en niet wilt verhuizen. We helpen je graag uitzoeken of oversluiten of rentemiddeling mogelijk is bij jouw situatie. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak bij één van onze adviseurs. 

Doe de oversluitcheck
verbouwen verduurzamen hypotheek

Een hypotheek voor verbouwing of verduurzaming

 

Het is een bekend dilemma voor veel eigenaren van een koophuis: verhuizen of verbouwen? Waar je in eerste instantie misschien dacht aan een verhuizing, kan een verbouwing met direct een verduurzaming ook interessant zijn. Zeker als je jouw droomhuis niet kunt vinden. Beumer Hypotheken zet de mogelijkheden om jouw huis te verbouwen én te verduurzamen op een rij en laat je zien welke financieringsmogelijkheden er zijn.

Afspraak maken
afspraak maken hypotheek

Kosteloos kennis maken met een hypotheekadviseur in Leidsche Rijn

 

Wij vinden dat je alleen een persoonlijk hypotheekadvies kunt geven als je weet wie er tegenover je zit. Daarom willen we graag eerst kennismaken én nemen wij de kosten voor dit gesprek voor onze rekening. Tijdens dit gesprek krijg je inzicht in de stappen die nodig zijn om je plannen te realiseren en laten we je ook precies zien wat wij voor jou kunnen doen en voor welke prijs. Maak snel een afspraak.

 

Verkoopmakelaar Leidsche Rijn

Waarom Beumer Hypotheken Utrecht?

Ben je op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur? We bespreken onder meer je huidige financiële situatie, maar vooral ook je wensen en toekomstplannen. Omdat we zeker willen weten dat de keuzes die je nu maakt ook de keuzes zijn waar je over vijf jaar nog achter staat. Aan het einde van het gesprek weet jij precies wat je kunt lenen en wat de voordelen voor jou zijn van een betrokken, onafhankelijke adviseur. Neem contact op voor meer informatie en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.