Hypotheek De Meern | Beumer | in de regio De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn

Hypotheek De Meern

 

Bij de aankoop van een woning is het regelen van de hypotheek vaak de eerste stap. Door eerst jouw financiële mogelijkheden te onderzoeken en precies te weten hoe je er financieel voorstaat. Dit maakt van jou een sterke koper. Je weet namelijk wat je kunt lenen, wat je maandlasten zijn en welke hypotheek jij kunt dragen. Neem voor onafhankelijk hypotheekadvies contact op met Beumer Hypotheken. Lees hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Hypotheek De Meern
hypotheekadvies-huis-kopen
hypotheken-huis-kopen
Group 102
Hypotheek oversluiten advies | Hypotheek regelen

Wat doet een hypotheekadviseur?

 

Een eerste huis te kopen, een volgend huis, besparingen op de hypotheek of een verzekering? Voor al deze vragen ben je bij onze adviseurs op het juiste adres. Zij voorzien je graag van een persoonlijk advies passend bij jouw woonsituatie:

  • Het opstellen van een persoonlijk overzicht met daarin je financiële situatie, woonwensen en toekomstplannen
  • Uitzoeken van de (financiële) mogelijkheden en jou hierover informeren en adviseren
  • Inzichtelijk maken wat de financiële risico’s zijn bij verschillende scenario’s
  • Verzekeringen

 

Afspraak plannen
de meern hypotheken

Een hypotheek afsluiten in De Meern

 

Van jouw bod het beste bod maken, daar gaat het om. Voor de ene verkoper is dat het hoogste bod, maar er zijn ook verkopers die liever voor meer zekerheid kiezen. Als jouw hypotheekadviseur bespreken we de mogelijkheden van het bieden zonder voorbehoud van financiering met je. Voor de verkoper betekent dat de zekerheid op een goede prijs én een snelle verkoop. En dat is ook wat waard, zeker als zij hun eigen huis al verkocht hebben en graag op korte termijn willen verhuizen.

woning kopen hypotheek

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

 

Benieuwd naar wat de maandlasten van je hypotheek zullen zijn en hoeveel je kunt lenen? Bereken dit snel en eenvoudig met onze online tool. Deze geeft een indicatie van je maximale hypotheek.

sleutel-hypotheek-aanvraag

Maximale hypotheek De Meern

 

Voor de aankoop van een woning heb je een precieze berekening nodig. Plan hiervoor een afspraak in met de hypotheekadviseurs van Beumer Hypotheken. Wist je dat zij 30+ geldverstrekkers vergelijken zodat je de juiste keuze kunt maken op basis van rente én voorwaarden. Bijkomend voordeel: je kiest zelf hoe dit gesprek plaatsvindt: op kantoor, als videochat- of als belafspraak!

 

Afspraak maken
hypotheek-oversluiten

Besparen op je hypotheek: hypotheek oversluiten in De Meern

 

Oversluiten is de meest populaire manier om te besparen op je hypotheek. Je hoeft hiervoor niet te verhuizen, dus een ideale optie als je nog naar je zin woont. Maar oversluiten is niet de enige manier om te besparen op je hypotheek. Een andere optie is om te kiezen voor rentemiddeling. Omdat we je graag helpen uitzoeken of oversluiten of rentemiddeling past bij jouw situatie, vertellen onze adviseurs je hier graag meer over tijdens een vrijblijvend gesprek. 

Doe de oversluitcheck
hypotheek-starter

Hypotheek voor starters in De Meern

 

Huren of kopen? Voor veel starters een groot dilemma. Wat doe jij in de huidige markt? Ga jij voor huren of wil je toch kopen? Onze adviseurs zoeken samen met jou uit of jouw droomwoning haalbaar is en of de bijbehorende hypotheek past in jullie financiële plaatje. Met je maximale hypotheekbedrag op zak kun je namelijk veel gerichter zoeken. Ook kunnen we je informatie geven over speciale startersregelingen, die financieel voordeel kunnen opleveren.

Afspraak maken
afspraak maken hypotheek

Kosteloos kennis maken met een hypotheekadviseur in De Meern

 

Wij vinden dat je alleen een persoonlijk hypotheekadvies kunt geven als je weet wie er tegenover je zit. Daarom willen we graag eerst kennismaken én nemen wij de kosten voor dit gesprek voor onze rekening. Tijdens dit gesprek krijg je inzicht in de stappen die nodig zijn om je plannen te realiseren en laten we je ook precies zien wat wij voor jou kunnen doen en voor welke prijs. Maak snel een afspraak.

 

Verkoopmakelaar Leidsche Rijn

Waarom Beumer Hypotheken De Meern?

Ben je op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur? We bespreken onder meer je huidige financiële situatie, maar vooral ook je wensen en toekomstplannen. Omdat we zeker willen weten dat de keuzes die je nu maakt ook de keuzes zijn waar je over vijf jaar nog achter staat. Aan het einde van het gesprek weet jij precies wat je kunt lenen en wat de voordelen voor jou zijn van een betrokken, onafhankelijke adviseur. Neem contact op voor meer informatie en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.