Hypotheek Amersfoort | Beumer | In de regio Amersfoort

Hypotheek Amersfoort

 

De hypotheekadviseurs van Beumer hypotheken geven je persoonlijk advies bij het afsluiten van je hypotheek. De adviseur bemiddelt tussen jou en de hypotheekverstrekker en geeft onafhankelijk advies. Hij kijkt welke hypotheek het beste past bij jouw situatie en is onafhankelijk. De adviseur vergelijkt voor jou rentetarieven, hypotheken en voorwaarden van 30+ aanbieders. Neem dus voor onafhankelijk hypotheekadvies contact op met Beumer Hypotheken.

hypotheekadvies-huis-kopen
woning kopen hypotheek
Group 102
Hypotheek oversluiten advies | Hypotheek regelen

Wat doet een hypotheekadviseur?

 

  • Het opstellen van een persoonlijk overzicht met daarin je financiële situatie, woonwensen, toekomstplannen en wat je zelf al weet
  • Uitzoeken van de (financiële) mogelijkheden en jou hierover informeren en adviseren
  • Inzichtelijk maken wat de financiële risico’s zijn bij verschillende scenario’s en jou daar advies over geven
  • Vergelijken van de verschillende aanbieders
  • Opstellen van het persoonlijk financieel advies

 

Afspraak plannen
hypotheek amersfoort

Een hypotheek afsluiten in Amersfoort

 

Het regelen van je hypotheek is vaak het startpunt in het traject bij aankoop van een nieuwe woning. Door eerst jouw financiële mogelijkheden te onderzoeken, weet jij precies hoe je er financieel voorstaat. Dit maakt van jou een sterke koper. Immers, je weet wat je kunt lenen, wat je maandlasten zijn en welke hypotheek jij kunt dragen. Op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Ze helpen je graag!

maximale hypotheek amersfoort

Bereken hoeveel hypotheek je kunt krijgen

 

Onze online tool geeft een goede indicatie van hoeveel jij kunt lenen en wat de maandlasten van je hypotheek zullen zijn. Doe snel de berekening en weet waar je aan toe bent. Voor een precieze berekening maak je een afspraak bij onze adviseurs.

hypotheek afsluiten amersfoort

Maximale hypotheek Amersfoort

 

Voor de aankoop van een woning heb je een precieze berekening nodig. Plan hiervoor een afspraak in met de hypotheekadviseurs van Beumer Hypotheken. Wist je dat zij 30+ geldverstrekkers vergelijken zodat je de juiste keuze kunt maken op basis van rente én voorwaarden. Bijkomend voordeel: je kiest zelf hoe dit gesprek plaatsvindt: op kantoor, als videochat- of als belafspraak!

 

Afspraak maken
hypotheek-oversluiten

Besparen op je hypotheek: oversluiten in Amersfoort

 

Rentemiddeling en oversluiten zijn twee manieren om te besparen op je hypotheek. Deze laatste is het meest populair. Je kunt blijven wonen waar je woont, ideaal als je niet wilt verhuizen. We helpen je graag uitzoeken of oversluiten of rentemiddeling mogelijk is bij jouw situatie. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak bij één van onze adviseurs of doe alvast de oversluitcheck. 

Doe de oversluitcheck
verduurzamen hypotheek amersfoort

Een hypotheek voor verbouwing of verduurzaming

 

Het is een bekend dilemma voor veel eigenaren van een koophuis: verhuizen of verbouwen? Waar je in eerste instantie misschien dacht aan een verhuizing, kan een verbouwing met direct een verduurzaming ook interessant zijn. Zeker als je jouw droomhuis niet kunt vinden. Beumer Hypotheken zet de mogelijkheden om jouw huis te verbouwen én te verduurzamen op een rij en laat je zien welke financieringsmogelijkheden er zijn.

Afspraak maken
hypotheek afspraak amersfoort

Kosteloos kennis maken met een hypotheekadviseur in Amersfoort

 

Wij vinden dat je alleen een persoonlijk hypotheekadvies kunt geven als je weet wie er tegenover je zit. Daarom willen we graag eerst kennismaken én nemen wij de kosten voor dit gesprek voor onze rekening. Tijdens dit gesprek krijg je inzicht in de stappen die nodig zijn om je plannen te realiseren en laten we je ook precies zien wat wij voor jou kunnen doen en voor welke prijs. Maak snel een afspraak.

 

Verkoopmakelaar Leidsche Rijn

Waarom Beumer Hypotheken Amersfoort?

Ben je op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur? We bespreken onder meer je huidige financiële situatie, maar vooral ook je wensen en toekomstplannen. Omdat we zeker willen weten dat de keuzes die je nu maakt ook de keuzes zijn waar je over vijf jaar nog achter staat. Aan het einde van het gesprek weet jij precies wat je kunt lenen en wat de voordelen voor jou zijn van een betrokken, onafhankelijke adviseur. Neem contact op voor meer informatie en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.