Huis kopen in Wijk bij Duurstede? | Beumer

Een huis kopen in Wijk bij Duurstede met Beumer

Wil je een huis kopen in Wijk bij Duurstede of omgeving? Bij de zoektocht naar een huis, appartement of nieuwbouwproject komt vaak veel kijken. Er moet een hoop geregeld worden voor het vinden van jouw droomhuis. Het is dus fijn als je hierbij hulp krijgt van een deskundige makelaar. Beumer & Dirksen is met haar jarenlange ervaring en vier vestigingen hier de ideale partner voor. Graag helpen wij je met het traject van het kopen van een huis in Wijk bij Duurstede en omstreken.

 

Bij het kopen van een huis doorlopen wij vier stappen met jou. Deze stappen bieden houvast en zorgen ervoor dat het traject zo gemakkelijk mogelijk voor jou verloopt. Wij doorlopen samen met jou vier fases om je perfecte huis te kopen in Wijk bij Duurstede. Tijdens elke fase helpen we je en maken we het je zo gemakkelijk mogelijk.

Makelaar Amersfoort
Stap voor stap verkopen | Verkoopproces | Huis kopen Wijk bij Duurstede
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102

Stap 1

We beginnen met de voorbereidingsfase. Hier staan we als eerst uitgebreid stil bij het huidige aanbod. Hierna zullen we samen aan de hand van al jouw wensen een woonprofiel opstellen. Dit woonprofiel dient als houvast tijdens het traject van het kopen van een huis. Door dit woonprofiel weten wij precies wat jouw wensen zijn en tonen wij alleen huizen die voor jou interessant zijn.

Stap 2

In de tweede fase regelen we bezichtigingen en gaan wij de verschillende opties met jou vergelijken. Weinig tijd voor bezichtigingen? Geen probleem, we kunnen de bezichtigingen ook ’s avonds of in het weekend plannen.

Stap 3

Een huis in Wijk bij Duurstede en omstreken gevonden dat je wilt kopen? Hier begint de derde fase. Ook wel de onderzoeks- en onderhandelingsfase. De woning zal worden vergeleken met recent verkochte woningen. Daarnaast komt er een grondig onderzoek naar de onderhoudsstaat van de woning. Indien nodig doen wij ook een kadastraal- of bodemonderzoek en een keuring van de woning. Aan de hand van deze informatie kunnen wij goed voor jou onderhandelen om zo tot de beste prijs te komen.

Stap 4

In de laatste fase hebben we samen een huis gevonden in Wijk bij Duurstede en omstreken dat voldoet aan al jouw wensen en je graag wilt kopen. Wij controleren het koopcontract en houden in de gaten dat alles juridisch juist wordt afgehandeld.

Beumer | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Je huis kopen in Wijk bij Duurstede bij Beumer & Dirksen

Contactgarantie

Wij snappen dat je tijdens het kopen van een huis met veel vragen zit. Om al jouw vragen te beantwoorden zijn wij altijd bereikbaar. Beumer & Dirksen is 24/7 bereikbaar en voor korte vragen kan je ook altijd via de live chat je vraag stellen.

 

Zekerheidsgarantie

Na het kopen van een huis wil je niet dat er eventuele gebreken boven water komen. Wij zorgen ervoor dat vooraf alles gecontroleerd is zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier loop je niet tegen onverwachte problemen aan. Zo kun je zonder zorgen je droomhuis in Wijk bij Duurstede en omstreken kopen.

 

Annuleringsgarantie

Is Beumer & Dirksen toch niet de ideale match voor jou? Dan heb je altijd de mogelijkheid om het samenwerkingscontract kosteloos te beëindigen middels onze annuleringsgarantie.

 

Naast deze garanties zijn er nog meer voordelen bij het kopen van een huis via Beumer & Dirksen. Onze makelaars weten precies hoe het huidige woningaanbod in Wijk bij Duurstede en omstreken eruitziet en de daarbij horende trends en eventuele valkuilen. Deze kennis van het woningaanbod in combinatie met onze jarenlange ervaring stelt ons perfect in staat om voor jou het juiste huis te vinden.

Contact opnemen
Huis verkopen

Benieuwd hoe we kunnen helpen?