Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? | Beumer

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Dit kun je gemakkelijk online berekenen met de deze tool van De Hypotheekshop. Je ontvangt dan een indicatie van wat je ten hoogste kunt lenen op basis van je inkomen, en wat het maandbedrag wordt. Bij het kiezen van een hypotheek is het belangrijk om goed de voorwaarden te vergelijken, zodat je ook in de toekomst zeker bent van een hypotheek die bij je past. Onze hypotheekadviseurs nemen we je dit graag uit handen. We helpen je met wat je precies kunt lenen, helpen je met het kiezen van de juiste verzekeringen en kijken graag samen met jou welke geldverstrekker het beste bij jouw wensen past.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Hypotheek oversluiten: doen of niet doen?

Veel huiseigenaren met een koophuis kunnen aanzienlijk besparen op hun maandelijkse lasten door hun hypotheek over te sluiten. Voordat je deze stap neemt, is het echter van cruciaal belang om je goed te oriënteren op de beschikbare opties en de financiële consequenties van het oversluiten goed in kaart te brengen. Beumer Hypotheken heeft voor jou de voordelen en nadelen van het oversluiten op een rij gezet.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Op de vraag ‘hoeveel hypotheek kan ik krijgen?’ hebben onze adviseurs zeker het antwoord. We kunnen 40+ geldverstrekkers voor je vergelijken, zodat je de juiste keuze kunt maken op basis van rente én voorwaarden.

Lees meer
Vacature Nieuwbouwmakelaar

Over Beumer Makelaars

Wij zijn jouw vertrouwde makelaar in een continu veranderende markt. Creatief, modern en vernieuwend, maar altijd dichtbij en behulpzaam. Wij geloven dat we alleen door ons vak tot in de puntjes te verstaan en gedurende het hele traject betrokken te zijn, deuren kunnen openen die voor anderen gesloten blijven.

We investeren maximaal in de kennis en ontwikkeling van onze mensen. Van slimme innovaties op het gebied van duurzaam wonen tot nieuwe regelgeving binnen taxatieshypotheken en verzekeringen. Die kennis benutten we om jou de hoogst mogelijke kwaliteit service te bieden. En dat merk je als klant.