Hoe presenteer ik mijn woning het beste? | Beumer

Hoe presenteer ik mijn woning het beste?

De eerste indruk telt! Daarom is het verstandig om je huis krachtig in de mark te zetten. Dit doe je door professionele foto's en (drone)video's te laten maken, steengoede teksten te schrijven, en een woningbrochure op te maken. Zorg ervoor dat je de woning bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengt. Beumer heeft een dedicated marketingteam en een eigen woningfotograaf zodat je woning de beste presentatie en optimaal bereik krijgt.

Hoe presenteer ik mijn woning het beste?

Gratis waardebepaling

Wil jij je huis verkopen en ben je benieuwd wat je ongeveer kunt ontvangen? Of twijfel je nog tussen verbouwen of verhuizen? Met een waardebepaling van Beumer heb je een serieuze waardeindicatie nog voordat je knopen hoeft door te hakken. Dát is service.

Hoe presenteer ik mijn woning het beste?

Op de vraag ‘hoe presenteer ik mijn woning het beste?’ hebben onze makelaars zeker antwoord. Door jarenlange ervaring, een eigen marketingafdeling en een eigen fotograaf weten we precies hoe we jouw huis het beste kunnen presenteren.

Afspraak maken
Vacature Nieuwbouwmakelaar

Over Beumer Makelaars

Wij zijn jouw vertrouwde makelaar in een continu veranderende markt. Creatief, modern en vernieuwend, maar altijd dichtbij en behulpzaam. Wij geloven dat we alleen door ons vak tot in de puntjes te verstaan en gedurende het hele traject betrokken te zijn, deuren kunnen openen die voor anderen gesloten blijven.

We investeren maximaal in de kennis en ontwikkeling van onze mensen. Van slimme innovaties op het gebied van duurzaam wonen tot nieuwe regelgeving binnen taxatieshypotheken en verzekeringen. Die kennis benutten we om jou de hoogst mogelijke kwaliteit service te bieden. En dat merk je als klant.