Groot, nieuw en duurzaam: hier wil je binnenkijken | Beumer

Groot, nieuw en duurzaam: hier wil je binnenkijken

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 30 oktober 2023

Als je op zoek bent naar een prachtige en ruime nieuwbouwwoning in een kindvriendelijke en groene omgeving dan is deze woning perfect voor jou! Ontdek deze villa aan de Kuinerboslaan in De Meern.

Modern comfort en stijl

Met een woonoppervlakte van maar liefst 200 m² kun je gerust zeggen dat je hier grootst woont. Je hebt de beschikking over 5 slaapkamers en 3 (!) badkamers. Ideaal voor grote gezinnen, geen files voor de douche. Bovendien is de woning levensloopbestendig: op de begane grond vind je een zelfstandig gastenverblijf met een slaapkamer, een badkamer en een woonkamer met open keuken.

Nieuw en duurzaam

Deze woning is in 2022 pas opgeleverd en daardoor geheel instapklaar en mooi afgewerkt. De strakke witte wanden en de prachtige gietvloer geven de woning een moderne uitstraling. Overal zijn mooie grote raampartijen tot aan het plafond, wat de benedenverdieping van een mooie lichtinval voorziet. De woning heeft energielabel A+++ en 14 zonnepanelen.

Groen en centraal

Deze woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, omringd met natuur. Het ligt vlak bij het Maximapark. Een groot park dat zich uitstrekt over meerdere kilometers. Het park heeft een grote vijver, een speelbos, een uitkijktoren en een grote speeltuin. In de zomer vinden er regelmatig evenementen plaats, zoals muziekfestivals en sportwedstrijden. De ligging van de woning is rustig, maar wel centraal. Verschillende winkels, supermarkten, restaurants en scholen liggen op fietsafstand. Ook het stadscentrum van Utrecht kun je snel bereiken.

Zien?

Makelaar Joyce laat je de woning graag zien en ervaren. Plan een bezichtiging door te bellen 030-6776000 of te mailen info@beumer.nl.

Kuinderboslaan 36 De Meern