Erik Bosman benoemd tot algemeen directeur van de Beumer Groep te Utrecht | Beumer

Erik Bosman benoemd tot algemeen directeur van de Beumer Groep te Utrecht

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 04 september 2023

De Beumer Groep, een toonaangevend makelaarskantoor in de regio Utrecht, kondigt met trots de benoeming aan van Erik Bosman als de nieuwe algemeen directeur. Met ingang van 1 september 2023 neemt hij deze positie over van Julius ter Haar, die de afgelopen 20 jaar met succes de leiding had over het bedrijf.

 

 

Erik was de afgelopen jaren eindverantwoordelijk voor de bestaande bouw activiteiten binnen de groep. Hij heeft een bewezen staat van dienst in het leiden van verschillende teams, het motiveren van medewerkers en het stimuleren van groei.

Beumer is een gerenommeerde makelaarsorganisatie in de regio Utrecht. Met kantoren in onder andere Utrecht, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Wijk bij Duurstede en Amersfoort hebben ze een enorm servicegebied. Alle specialisaties waaronder bestaande bouw, nieuwbouw, hypotheken, verzekeringen en bedrijfshuisvesting vind je allemaal onder één dak. Beumer maakt sinds een aantal jaren onderdeel uit van Vivantus, de nummer 1 fullservice makelaar van Nederland.

Als algemeen directeur is Erik vastbesloten om voort te bouwen op het succes dat Julius ter Haar heeft gerealiseerd. Zijn enthousiasme en leiderschapskwaliteiten zullen bijdragen aan de ontwikkeling en groei van de organisatie en het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Julius ter Haar blijft actief in de organisatie en zal zich meer gaan focussen op o.a. nieuwbouwactiviteiten en zakelijke markt. Julius heeft aangegeven dat hij vol vertrouwen is in de toekomst van de Beumer Groep onder leiding van Erik. Julius ter Haar en Erik Bosman zullen samen met Arjan Embrechts de directie blijven vormen van de groep en hopen de positie van Beumer in de markt de komende jaren verder uit te bouwen.