Eerst een huis kopen en dan verkopen? | Beumer

Eerst een huis kopen en dan verkopen?

Het meest verstandige besluit is om eerst je huis te verkopen. Op die manier weet je precies wat je huis heeft opgebracht en hoeveel geld je beschikbaar hebt voor je nieuwe woning. Bovendien vermijd je het risico van dubbele woonlasten, omdat je niet vastzit aan een huis dat je nog moet verkopen terwijl je al de sleutels van je nieuwe woning in handen hebt. Wil je zeker zijn van dak boven je hoofd? Dan kun je overwegen eerst te kopen voordat je verkoopt. Vooral in de huidige, krappe woningmarkt wordt meestal voor deze optie gekozen. Advies nodig? Onze makelaars helpen je graag.

 

Eerste een huis kopen en dan verkopen?

Gratis waardebepaling

Wil jij je huis verkopen en ben je benieuwd wat je ongeveer kunt ontvangen? Of twijfel je nog tussen verbouwen of verhuizen? Met een waardebepaling van Beumer heb je een serieuze waardeindicatie nog voordat je knopen hoeft door te hakken. Dát is service.

Eerst een huis kopen en dan verkopen?

Op de vraag ‘eerst een huis kopen en dan verkopen?’ weten onze makelaars zeker het antwoord. Door eerdere verkopen in jouw buurt en de vraagscan kunnen ze zien hoe populair jouw huis is en hoeveel potentiële kopers er zijn.

Afspraak maken
Vacature Nieuwbouwmakelaar

Over Beumer Makelaars

Wij zijn jouw vertrouwde makelaar in een continu veranderende markt. Creatief, modern en vernieuwend, maar altijd dichtbij en behulpzaam. Wij geloven dat we alleen door ons vak tot in de puntjes te verstaan en gedurende het hele traject betrokken te zijn, deuren kunnen openen die voor anderen gesloten blijven.

We investeren maximaal in de kennis en ontwikkeling van onze mensen. Van slimme innovaties op het gebied van duurzaam wonen tot nieuwe regelgeving binnen taxatieshypotheken en verzekeringen. Die kennis benutten we om jou de hoogst mogelijke kwaliteit service te bieden. En dat merk je als klant.