Art Royale: comfortabel en duurzaam wonen in stijl | Beumer

Art Royale: comfortabel en duurzaam wonen in stijl

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 29 januari 2024

In de nieuwe Utrechtse wijk Leeuwesteyn komt binnenkort een bijzonder en groen nieuwbouwplan: Art Royale. In dit plan komen zeven statige en luxe stadsvilla's in de rijke art deco stijl, met uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal en een groenzone met bomen als achtertuin.

Voor ieder wat wils

Art Royale is een plan met veel keuzevrijheid. Je kunt je toekomstige huis inrichten naar jouw persoonlijke wensen. Gaat je voorkeur uit naar drie of vier woonlagen? Heb je veel slaapkamers nodig? Wil je de trap in het hart van de woning of juist niet? In Art Royale valt écht wat te kiezen.

Duurzaam, energiezuinig en groen

Op de daken van de villa's komen niet alleen zonnepanelen, maar ook aan de vogels wordt gedacht. Er komen groendaken die ontworpen worden volgens het vogeldakconcept van de vogelbescherming. Ook leuk: alle stadsvilla’s krijgen een boom en 10 inheemse planten op eigen perceel. Buiten krijgt groen de ruimte met in het ontwerp geïntegreerde bloembakken, groendaken en nestkasten.

In Art Royale worden zoveel mogelijk milieuvriendelijke en circulaire bouwmaterialen toegepast. De stadsvilla's zijn all-electric, hebben een eigen lucht-water-warmtepomp en zonnepanelen op het dak. Het warmte-terug-win (wtw) ventilatiesysteem en de goede isolatie en kierdichting beperken het warmteverlies.

Lekker centraal

Je woont hier straks op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum en binnen 10 minuten fiets je naar de Utrechtse binnenstad. Verder is Art Royale omgeven door toffe hotspots: in de zomer borrel je aan het water bij Bar & Bistro Zuid en bij SOIA, het Cartesius en de Werkspoorkathedraal worden veel evenementen georganiseerd. Je hoeft je hier dus niet te vervelen. Heb je liever wat meer rust? Ook dan zit je hier prima: vlak bij Park de Hoge Weide, het Amaliapark en het Maximapark.

Woon jij straks hier?

We hopen in april 2024 van start te gaan met de online verkoop. Meld je snel aan op de website om op de hoogte te worden gehouden.