5 redenen om deel te nemen aan de NVM Open Huizen Dag | Beumer

5 redenen om deel te nemen aan de NVM Open Huizen Dag

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 11 september 2023

De Open Huizen Dag is een geweldige gelegenheid om jouw woning bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Waarom het een goed idee is om deel te nemen? Dit zijn de vijf redenen.

Open huis kijkers

1: veel bezoekers

Er wordt landelijk multimediale aandacht gegeven voor de De NVM Open Huizen Dag door de NVM zelf maar ook door de NVM- makelaars. De Open Huizen Dag trekt dan ook altijd enorm veel bezoekers. Zowel online als fysiek. Zelf promoten we de Open Huizen Dag en dan vooral jouw huis natuurlijk ook op al onze kanalen.

hypotheek-starter

2: andere zoekers

Bij de Open Huizen Dag is de drempel om een afspraak te maken weg. En dat merk je. Zoekers zijn eerder geneigd langs te gaan. Ook bij huizen die in eerste instantie niet op hun wensenlijstje staan.

hypotheek Vleuten

3: efficiënt

Met de Open Huizen Dag komen er meerdere bezoekers op één dag. En dat is wel zo efficiënt: je hoeft maar een keer je huis spic en span te maken. Verder is de timing van de Open Huizen Dag perfect. Het weer is meestal nog goed en het gros van de mensen is terug van vakantie.

hypotheek-afsluiten

4: druk en beste prijs

Lopen er meerdere bezoekers tegelijk door de woning? Dan voert dat de druk voor de bezoekers op en dat kan weer een gunstig effect hebben op de prijs. Bovendien krijgen mensen die jouw woning al langer volgen een extra zetje in de rug om stappen te ondernemen.

Jubelton

5: je hebt invloed

Tijdens de Open Huizen Dag is het voor verkoper de ongelezen kans zijn huis te promoten. Als bewoner kun je inside information geven. Zijn de buren leuk? Zijn er veel kinderen in de straat? Ook eventuele onzekerheden kun je ter plekke wegnemen.