3x nieuwbouwprojecten met luxe huizen in en om Utrecht | Beumer

3x nieuwbouwprojecten met luxe huizen in en om Utrecht

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 19 maart 2024

Utrecht bruist! De stad groeit en ontwikkelt zich voortdurend, met tal van nieuwbouwprojecten die overal in en om de stad verschijnen. We hebben drie nieuwbouwprojecten met luxe huizen voor je uitgelicht.

Art Royale: uitmuntend wonen in Utrecht

Art Royale

In de nieuwe wijk Leeuwesteyn komen zeven statige en luxe stadsvilla’s. Je hebt hier alle vrijheid om je droomhuis te creëren. Kies je voor drie woonlagen met een klassieke indeling, of ga je voor extra ruimte en flexibiliteit met een vierde verdieping? Of je nu een kantoor aan huis wilt, ruimte zoekt voor je ouders of liever kiest voor een open loftruimte, de mogelijkheden in Art Royale zijn eindeloos.

Je woont hier straks niet alleen in een luxe en duurzaam huis in het groen. Je woont ook nog eens op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum en binnen 10 minuten fietsen sta je in de bruisende binnenstad.

De verkoop start woensdag 20 maart! Voorrangskandidaat worden? Laat een financiële check uitvoeren.
Bekijk de projectwebsite.

Cartesius Nicoya: exclusieve stadswoningen en luxe appartementen

Cartesius Nicoya

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Utrecht waar je alle ruimte hebt? Dan is deelgebied Nicoya in Cartesius wellicht de perfecte plek voor jou! Met ruime appartementen in Cobana en Coco en luxe stadswoningen in Costa, vind je hier gegarandeerd wat je zoekt. Bovendien woon je tegen de historische binnenstad van Utrecht aan.

Cobana

Een mix van maisonnettes, 2- en 3- kamerappartementen en luxe penthouses. Perfect voor verschillende typen huishoudens: van starters tot gezinnen.

Coco

Deze maisonnettes bestaan uit twee woonlagen. Je hebt uitzicht op de levendige straat en je balkon ligt op het zonnige zuiden.

Costa

Ruime stadswoningen variërend in grootte van 160 tot 208 m² met twee tot vier slaapkamers en openslaande deuren naar een eigen tuin.

De verkoop van Cartesius Nicoya is in volle gang.
Bekijk de projectwebsite.

De Buitenplaats: luxe wonen met riante tuinen

Rijndael Buitenplaats

Hou je van natuur en rust, terwijl je de gezelligheid op elk moment wilt kunnen opzoeken? Je vindt het allemaal in de Buitenplaats! De Buitenplaats gaat als eerstvolgende fase van Rijndael in de verkoop en is ruim opgezet, met een park in het midden én daaromheen woningen met een prachtige en unieke architectuur.

Rijndael is hét nieuwe woongebied in Nieuwegein. Vlak bij Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen worden hier ruim 200 stijlvolle en superduurzame woningen ontwikkeld. Je loopt of fietst zo naar alle noodzakelijke voorzieningen zoals een supermarkt, een kopje koffie in Bij de Fortwachter of winkelen in City Plaza. En Utrecht? Daar rijd je zo naartoe.

Alle woningen zijn onder optie, maar je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat.
Bekijk de projectwebsite.

Nieuwbouwprojecten in de regio

Bij Beumer verkopen en verhuren we niet alleen veel nieuwbouwhuizen in Utrecht. Ook in omliggende steden en in Amersfoort zijn we betrokken bij nieuwbouwprojecten. Bekijk hier ons aanbod en neem bij interesse of vragen gerust contact met ons op.