Vacature Nieuwbouwmakelaar | Beumer

Vacature Nieuwbouwmakelaar

Ben jij overtuigend, commercieel, enthousiast en ben je op zoek naar functie als nieuwbouwmakelaar binnen een innovatief makelaarskantoor? En ben je sociaal, gezellig en houd je van een werken in een leuk team? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Beumer makelaars is een jong, laagdrempelig en innovatief makelaarskantoor met vestigingen in Utrecht, Leidsche Rijn, Nieuwegein, Amersfoort, Maarssen & Wijk bij Duurstede. Onze nieuwbouwafdeling, Beumer Nieuwbouw, is al jaren actief in de provincie Utrecht.

Vacature Nieuwbouwmakelaar

Dynamische Nieuwbouwmakelaar (32-40 uur koop)

Als nieuwbouwmakelaar ben jij de spil tussen de ontwikkelaar en toekomstige kopers en huurders. Je houdt de ontwikkelingen op de nieuwbouwmarkt nauwlettend in de gaten en voor het interpreteren van een technische tekening draai jij je hand niet om. Je hebt contact met ontwikkelaars, toekomstige kopers en huurders. Daarnaast maak je marktanalyses, breng je prijsadviezen uit en maak je deel uit van tenderteams.

In deze functie werk je op 2 verschillende locaties, namelijk kantoor De Meern en kantoor Amersfoort. Zo ben je betrokken bij nieuwbouwprojecten in de gehele provincie Utrecht.

 

Vacature nieuwbouwmakelaar

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding
  • Je hebt minimaal een A-RMT diploma
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een commerciële rol
  • Je werkt accuraat, denkt mee en kunt uitstekend prioriteiten stellen
  • Je bent sociaal en communicatief sterk
  • Je bent zorgvuldig en hebt een actieve en resultaatgerichte werkhouding
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in Utrecht of Amersfoort
Team Beumer

Wij bieden

Een hecht team, uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en een informele werkomgeving waar hard gewerkt wordt maar wel mét een goede dosis humor, gezelligheid en waardering. We hebben meerdere leuke en gezellige teamuitjes per jaar en je hebt volop ruimte jezelf te ontwikkelen.

 

Vacature website

Klinkt dit als jouw ideale baan?

Ben jij die enthousiaste nieuwbouwmakelaar die wij zoeken? En zie jij jezelf al werken in het team van Beumer Nieuwbouw? Mail dan voor 1 mei 2024 jouw motivatiebrief met CV naar Daniël Tak:  dtak@beumer.nl