Vacature Commercieel Medewerker Nieuwbouw De Meern | Beumer

Vacature Commercieel Medewerker Nieuwbouw

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je lekker veel contact hebt met mensen en je commerciële skills kunt inzetten? Heb je altijd al affiniteit gehad met woningen en nieuwbouw? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Beumer Nieuwbouw is op zoek naar een nieuwe collega voor onze gezellige afdeling in De Meern.

Werkzaamheden

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij degene die onze nieuwbouwmakelaars ondersteunt bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je staat klaar om ontwikkelaars en klanten te woord te staan en bent een belangrijke schakel tussen de klanten en je collega’s buiten de deur.

Ben jij die gezellige, gestructureerde en resultaatgerichte aanpakker die wij zoeken? Als jij niet terugdeinst voor telefonisch contact, snel kunt schakelen en een echt mensen mens bent, dan is deze functie echt iets voor jou!

Ervaring in de makelaardij is geen must, maar wel een pre. Wat wel belangrijk is, zijn goede communicatieve vaardigheden, een klantgerichte houding en het vermogen om makkelijk met ad-hoc situaties om te gaan.

Vacature website

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden jou een dienstverband van 32 tot 40 uur per week, een passend salaris afhankelijk van ervaring en opleiding, een reiskosten- en pensioenregeling, opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, een leuk team met enthousiaste collega’s en gezellige teamuitjes. Daarnaast krijg je ook nog eens veel ruimte voor eigen initiatief.

Team Beumer

Wie zijn wij?

Wij zijn een groeiend makelaarskantoor met vestigingen in Wijk bij Duurstede, Maarssen, Utrecht, Nieuwegein, De Meern en Amersfoort. Je komt te werken in een jong, hecht en klein team, waar een prettige werksfeer en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Daarnaast bieden wij een salaris waar je blij van wordt en meerdere leuke en gezellige teamuitjes per jaar. Zo zaten wij vorig jaar nog heerlijk met het hele bedrijf in Sevilla!

Vacature

Klinkt dit als jouw ideale baan?

Klinkt dit als de perfecte job voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer vóór 25 april 2023 door je CV inclusief foto en motivatie te mailen naar Daniel Tak via dtak@beumer.nl. ij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.