Online hypotheek afsluiten | Beumer Hypotheken

Online hypotheek afsluiten

Wil je je eerste huis kopen? Dan kun je nu gemakkelijk je hypotheek online regelen met onze online hypotheekmodule. Deze biedt volledig hypotheekadvies op basis van jouw persoonlijke situatie, zodat je zelf je hypotheek kunt regelen op een moment en plaats naar keuze. Dat is wel zo handig!

Online hypotheek afsluiten

Nu slechts € 1,-

Als je van plan bent om je eerste huis te kopen, kun je gebruik maken van onze nieuwe online hypotheekmodule! Hiermee kun je zelf een online hypotheek afsluiten waar en wanneer jij dat wilt. Maar voordat je dit doet, is het verstandig om je financiële situatie goed in kaart te brengen. Met onze tijdelijke actie kun je nu voor slechts €1,- gebruik maken van het ‘online oriëntatie op maat’ pakket om je financiële mogelijkheden te bepalen. Als je een huis hebt gevonden, kun je vervolgens zelf jouw hypotheek online regelen voor slechts €1295,-. De aanvraag en bemiddeling wordt door ons geregeld!

Financiele gegevens

Online hypotheek afsluiten: hoe werkt dat?

Je doorloopt onze hypotheekmodule stapsgewijs en kunt gemakkelijk en veilig jouw persoonlijke en financiële gegevens delen vanuit diverse overheidsinstanties via de Ockto applicatie. Handmatige invoer is ook mogelijk. Onze slimme hypotheekmodule analyseert jouw gegevens en biedt vervolgens een compleet hypotheekadvies op maat, dat perfect aansluit bij jouw unieke situatie en de acceptatiecriteria van geldverstrekkers. Hierin vind je meer informatie over jouw maximale hypotheek, de inzet van spaargeld, het type hypotheek, de looptijd, de rentevaste periode en de risico’s. Zo bespaar je tijd en geld tijdens het kopen van een huis of het afsluiten van een hypotheek. Sluit ons advies aan op wat jij voor ogen had? Dan kun je aangeven dat je jouw eerste hypotheek door ons wilt laten aanvragen.

Online adviespakketten

Online adviespakketten

Als je wilt gebruikmaken van onze online hypotheekmodule, moet je een starter zijn op de woningmarkt die zijn of haar eerste huis koopt. Bovendien houden we nog rekening met andere factoren. In sommige situaties is een traditioneel hypotheekadvies de betere keuze, omdat we jou graag van een passend en kwalitatief hoogstaand advies willen voorzien. Bekijk de online adviespakketten en maak je keuze. Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Bekijk pakketten