Bouwnummer 29, Type E, Amersfoort

Amersfoort

Het nieuwbouwproject wordt aangeboden door: Woonvast makelaars en omvat 30 appartementen van circa 48 m2. De entree aan de voorzijde van het complex ligt aan de

€ 752,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Het nieuwbouwproject wordt aangeboden door: Woonvast makelaars en omvat 30 appartementen van circa 48 m2. De entree aan de voorzijde van het complex ligt aan de Soesterweg (op het terrein waar voorheen de Noack fabriek stond), en aan de zuidzijde uitkijkend over het spoor. Het gebouw omvat 5 bouwlagen met 6 appartementen per laag en één gemeenschappelijke fietsenberging in de kelder. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken en één slaapkamer en zijn daarom zeer geschikt voor één- of hooguit tweepersoonshuishoudens. Alle 30 appartementen zijn per lift bereikbaar en hebben een eigen buitenruimte. Alle appartementen worden verhuurd met één…

Het nieuwbouwproject wordt aangeboden door: Woonvast makelaars en omvat 30 appartementen van circa 48 m2. De entree aan de voorzijde van het complex ligt aan de Soesterweg (op het terrein waar voorheen de Noack fabriek stond), en aan de zuidzijde uitkijkend over het spoor. Het gebouw omvat 5 bouwlagen met 6 appartementen per laag en één gemeenschappelijke fietsenberging in de kelder.
De appartementen hebben een woonkamer met open keuken en één slaapkamer en zijn daarom zeer geschikt voor één- of hooguit tweepersoonshuishoudens.
Alle 30 appartementen zijn per lift bereikbaar en hebben een eigen buitenruimte. Alle appartementen worden verhuurd met één toegewezen parkeerplaats op eigen terrein. De huurprijs voor de parkeerplaats bedraagt € 15,00 per maand.
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 2 jaar (gerekend vanaf oplevering woning) en bij goed huurderschap omgezet naar een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd.
De prognose oplevering van het complex zal medio februari 2022 zijn. Bezichtigen is hierdoor niet mogelijk.

Voor deze sociale huurwoningen zal geen huursubsidie mogelijk zijn omdat de rekenhuur (inclusief servicekosten) boven de kale huurprijs ligt.

Voorwaarden in aanbiedingsproces:

Mogelijke kandidaten worden na aanmelding bij WoningNet per email uitgenodigd om (binnen 24 uur) een motivatie te sturen waarin de kandidaat aangeeft waarom hij/zij in het project wil wonen.

Daarna worden de volgende stukken gevraagd:
-kleuren kopie ID (foto en BSN-nummer onzichtbaar gemaakt);
-Uittreksel GBA (gemeentelijke basisadministratie) met adreshistorie
-werkgeversverklaring (niet ouder dan 1 maand)
-jaaropgave 2020;
-laatste 3 loonstroken;
-indien nodig kan gevraagd worden naar aanvullende documenten.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 752 v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 49 m2
 • Inhoud ca. 150 m3
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Tuintypes Geen tuin
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer 29, Type E, Amersfoort

   Media