Bouwnummer 34, Parklaan – Hoekwoning, Nieuwegein

Nieuwegein

VERKOOP GESTART! Je kunt je vanaf nu digitaal inschrijven voor de woningen Parklaan en Boomgaard via de projectwebsite: nieuwbouw-rijndael.nl Een groene, waterrijke en

€ 719.500,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

VERKOOP GESTART! Je kunt je vanaf nu digitaal inschrijven voor de woningen Parklaan en Boomgaard via de projectwebsite: nieuwbouw-rijndael.nl Een groene, waterrijke en kindvriendelijke buurt met veel voorzieningen om de hoek. Ja, Rijndael heeft het allemaal! De 20 prachtige hoekwoningen in de Parklaan hebben circa 130 tot 166 m2 woonplezier. De meeste hoekwoningen in de Parklaan zijn standaard uitgevoerd met een uitbouw of een erker. Wat een ruimte! Ook een berging en parkeerplaats voor de deur of op het binnenterrein krijg je erbij. De gevelbeelden zijn strak en modern; wat een fijne woningen zijn dit. Welke is jouw favoriet? Kom…

VERKOOP GESTART! Je kunt je vanaf nu digitaal inschrijven voor de woningen Parklaan en Boomgaard via de projectwebsite: nieuwbouw-rijndael.nl

Een groene, waterrijke en kindvriendelijke buurt met veel voorzieningen om de hoek.
Ja, Rijndael heeft het allemaal! De 20 prachtige hoekwoningen in de Parklaan hebben circa 130 tot 166 m2 woonplezier. De meeste hoekwoningen in de Parklaan zijn standaard uitgevoerd met een uitbouw of een erker. Wat een ruimte!
Ook een berging en parkeerplaats voor de deur of op het binnenterrein krijg je erbij. De gevelbeelden zijn strak en modern; wat een fijne woningen zijn dit. Welke is jouw favoriet?

Kom binnen
De entree bevindt zich aan de voorzijde. Via de hal met toilet en meterkast stap je het woongedeelte binnen. Deze open ruimte verbindt koken, eten en wonen op een gezellige manier met elkaar. De hoekwoningen in de Parklaan in Rijndael bieden veel ruimte voor het hele gezin. Lekker borrelen met vrienden of bordspelletjes spelen met de kinderen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Meer ruimte boven
Op de 1e verdieping vind je 2 of 3 slaapkamers en de luxe badkamer die standaard wordt geleverd voorzien van een toilet, wastafel en douche. Op de 2e verdieping vind je nog een slaapkamer en de techniekruimte voor onder andere de wasmachine en droger. Wie slaapt waar?

Afwerking van de woningen
Bij de woningen in Rijndael is aan alle aspecten gedacht. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en hebben triple glas. Door het gebruik van zonnepanelen in combinatie met warmte koude opslag en warmte terugwinning zijn de woningen nagenoeg zelfvoorzienend. De woningen hebben vloerverwarming die ook deels voor verkoeling kunnen zorgen. Veelal zijn de ruimtes al volledig ingedeeld en biedt de aannemer de mogelijkheid om met diverse opties de woning verder te optimaliseren naar jouw wensen. Een kers op de taart zijn de standaard stompe deuren zonder bovenlichten (ruitje boven de deur) en een zeer riant sanitair- en tegelwerk pakket.

Wonen in Rijndael
Rijndael is gelegen in het gebied Rijnhuizen. Een gebied met een rijke historie met onder meer een kasteel en een fort, een prachtig groen landschap en veel biodiversiteit. Dat diverse en natuurlijke karakter moet worden behouden en daarom komen er in Rijndael twee groene randen, een oeverpark en de watertuin. Een fijne plek om te wonen én om kinderen te laten opgroeien.

Maar dat is nog niet alles: de leefomgeving is zo ingericht dat deze bestand is tegen wateroverlast, hittestress en (langdurige) droogte. Door het toepassen van wadi’s en veel groen wordt geanticipeerd op klimaatveranderingen.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 719.500 v.o.n.
 • Slaapkamers 4
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 153 m2
 • Inhoud ca. 400 m3
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Voorzieningen Zonnepanelen, balansventilatie
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
 • Tuintypes Achtertuin, voortuin, zijtuin
Meer kenmerken

Media