Bouwnummer 44, Parklaan – Tussenwoning, Nieuwegein

Nieuwegein

VERKOOP GESTART! Je kunt je vanaf nu digitaal inschrijven voor de woningen Parklaan en Boomgaard via de projectwebsite: nieuwbouw-rijndael.nl Wat een fijne en charmante

€ 603.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

VERKOOP GESTART! Je kunt je vanaf nu digitaal inschrijven voor de woningen Parklaan en Boomgaard via de projectwebsite: nieuwbouw-rijndael.nl Wat een fijne en charmante woningen zijn de tussenwoningen van de Parklaan. En wat liggen deze 50 woningen op een heerlijke groene plek. Rijndael is de ideale plek voor (jonge) gezinnen. De kinderen kunnen heerlijk spelen rond het huis én in het park van Rijndael. Deze gezinswijk ligt omringd door groen en water en is om de hoek van veel voorzieningen in Nieuwegein. Daarnaast is het centrum van Utrecht binnen een half uur te bereiken. In de tussenwoningen van de Parklaan…

VERKOOP GESTART! Je kunt je vanaf nu digitaal inschrijven voor de woningen Parklaan en Boomgaard via de projectwebsite: nieuwbouw-rijndael.nl

Wat een fijne en charmante woningen zijn de tussenwoningen van de Parklaan. En wat liggen deze 50 woningen op een heerlijke groene plek. Rijndael is de ideale plek voor (jonge) gezinnen. De kinderen kunnen heerlijk spelen rond het huis én in het park van Rijndael. Deze gezinswijk ligt omringd door groen en water en is om de hoek van veel voorzieningen in Nieuwegein. Daarnaast is het centrum van Utrecht binnen een half uur te bereiken. In de tussenwoningen van de Parklaan geniet je van circa 125 tot 150m2 woonoppervlakte, een berging en parkeerplaats voor de deur of een parkeerplaats in de wijk. Op welke woning heb jij je oog laten vallen?

Kom binnen

De entree bevindt zich aan de voorzijde. Via de hal met toilet en meterkast en trap naar boven, stap je het woongedeelte binnen. Deze open ruimte verbindt koken, eten en wonen op een gezellige manier met elkaar. Lekker borrelen of dineren met familie en vrienden. Zie je het al voor je? Deze woningen in Rijndael bieden veel ruimte voor het hele gezin.

Meer ruimte boven

Op de 1e verdieping vind je 2 of 3 slaapkamers en de luxe badkamer die standaard wordt geleverd voorzien van een toilet, wastafel en douche. Op de 2e verdieping vind je nog een slaapkamer en de techniekruimte voor onder andere de wasmachine en droger. Iedereen heeft zo zijn plek.

Afwerking van de woningen
Bij de woningen in Rijndael is aan alle aspecten gedacht. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en hebben triple glas. Door het gebruik van zonnepanelen in combinatie met warmte koude opslag en warmte terugwinning zijn de woningen bijna zelfvoorzienend. De woningen hebben vloerverwarming die ook deel voor verkoeling kunnen zorgen. Vaak zijn de ruimtes al volledig ingedeeld en biedt de aannemer de mogelijkheid om met diverse opties de woning aan te passen naar jouw woonwensen. Een kers op de taart zijn de standaard stompe deuren zonder bovenlichten (ruitje boven de deur) en een zeer riant sanitair- en tegelwerk pakket.

Wonen in Rijndael
Rijndael is gelegen in het gebied Rijnhuizen. Een gebied met een rijke historie met onder meer een kasteel en een fort, een prachtig groen landschap en veel biodiversiteit. Dat diverse en natuurlijke karakter moet worden behouden en daarom komen er in Rijndael twee groene randen, een oeverpark en de watertuin. Een fijne plek om te wonen én om kinderen te laten opgroeien.
Maar dat is nog niet alles: de leefomgeving is zo ingericht dat deze bestand is tegen wateroverlast, hittestress en (langdurige) droogte. Door het toepassen van wadi’s en veel groen wordt geanticipeerd op klimaatveranderingen.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 603.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 4
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 136 m2
 • Inhoud ca. 354 m3
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Voorzieningen Zonnepanelen, balansventilatie
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Vloerverwarming geheel
 • Tuintypes Achtertuin, voortuin
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer 44, Parklaan – Tussenwoning, Nieuwegein

   Media