Bouwnummer 16, Boomgaard – Hoekwoning, Nieuwegein

Nieuwegein

START VERKOOP: Op 1 december start de digitale verkoop van de woningen in Parklaan en Boomgaard. Je kunt je vanaf 1 december inschrijven via de projectwebsite:

€ 810.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

START VERKOOP: Op 1 december start de digitale verkoop van de woningen in Parklaan en Boomgaard. Je kunt je vanaf 1 december inschrijven via de projectwebsite: nieuwbouw-rijndeal.nl Op zaterdag 3 december wordt er een verkoopinformatiemarkt georganiseerd bij de Fortwachter (Fort Jutphaas 1 in Nieuwegein). Van 12:00 uur tot 14:00 uur staat het verkoopteam voor je klaar! Let op: omdat er bij het Fort geen parkeermogelijkheden zijn, verzoeken we je vriendelijk om lopend of met de fiets te komen. Kom je wel met de auto, kun je parkeren bij de Newtonbaan en verder lopen (volg de borden). In de Boomgaard, in…

START VERKOOP: Op 1 december start de digitale verkoop van de woningen in Parklaan en Boomgaard. Je kunt je vanaf 1 december inschrijven via de projectwebsite: nieuwbouw-rijndeal.nl
Op zaterdag 3 december wordt er een verkoopinformatiemarkt georganiseerd bij de Fortwachter (Fort Jutphaas 1 in Nieuwegein). Van 12:00 uur tot 14:00 uur staat het verkoopteam voor je klaar! Let op: omdat er bij het Fort geen parkeermogelijkheden zijn, verzoeken we je vriendelijk om lopend of met de fiets te komen. Kom je wel met de auto, kun je parkeren bij de Newtonbaan en verder lopen (volg de borden).

In de Boomgaard, in de wijk Rijndael, woon je op een hele speciale plek. De 16 hoekwoningen in dit deelgebied zijn uniek. Omringd door veel groen en gericht naar het oeverpark en het Merwedekanaal staan 8 blokken van ieder 3 woningen. De lijn van de historische boomgaard van het landgoed Rijnhuizen wordt in het plan doorgetrokken tot aan de zuidelijke punt om de cultuurhistorische verkaveling te benadrukken. Dit plandeel zal ontwikkeld worden als gezamenlijk groen met daarin enkele woningblokken hierin geplaatst waardoor het voelt alsof je in het park woont. De Boomgaard-hoekwoningen zijn maar liefst 166 tot 179 m2 groot en hebben een heerlijke tuin die je gedeeltelijk deelt met jouw directe buren. Zie jij jezelf al in deze duurzame en verfijnde woningen wonen?

Kom binnen!
Je betreedt deze royale hoekwoning via een zij-entree. Hier is plek voor de garderobe en vind je het toilet. De hoekwoningen hebben een royale hal met de trap naar de eerste verdieping. De keuken bevindt zich aan de achterzijde waar je zo de tuin in stapt. Tijdens het koken of het dineren kijk je uit op je terras aan de boomgaard. De ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde, aan de overzijde van de hal. Op de begane grond vind je ook de inpandige berging. Hier is ruimte voor je je fiets en daarnaast is er plek voor overige spullen die je niet elke dag nodig hebt.

Douchen en slapen
Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers. Iedereen heeft zijn eigen plek. Verder is hier een separaat toilet en een ruime en luxe badkamer die standaard wordt geleverd een douche, ligbad en dubbele wastafel. De 2e verdieping, tot slot, is riant en kun je naar eigen wens invullen. Ook heb je hier nog een ruime 5e slaapkamer én een techniekruimte, waarin je de wasmachine kwijt kunt.

Afwerking van de woningen
Bij de woningen in Rijndael is aan alle aspecten gedacht. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en hebben triple glas. Door het gebruik van zonnepanelen in combinatie met warmte koude opslag en warmte terugwinning zijn de woningen nagenoeg zelfvoorzienend. De woningen hebben vloerverwarming die ook deels voor verkoeling kunnen zorgen. Veelal zijn de ruimtes al volledig ingedeeld en biedt de aannemer de mogelijkheid om met diverse opties de woning verder te optimaliseren naar jouw wensen. Kies voor een vide en maak jouw huis nog specialer. Een kers op de taart zijn de standaard stompe deuren zonder bovenlichten en een zeer riant sanitair- en tegelwerk pakket.

Wonen in Rijndael
Rijndael is gelegen in het gebied Rijnhuizen. Een gebied met een rijke historie met onder meer een kasteel en een fort, een prachtig groen landschap en veel biodiversiteit. Dat diverse en natuurlijke karakter moet worden behouden en daarom komen er in Rijndael twee groene randen, een oeverpark en de watertuin. Een fijne plek om te wonen én om kinderen te laten opgroeien.

Maar dat is nog niet alles: de leefomgeving is zo ingericht dat deze bestand is tegen wateroverlast, hittestress en (langdurige) droogte. Door het toepassen van wadi’s en veel groen wordt geanticipeerd op klimaatveranderingen.

Heb je interesse? Schrijf je in via de projectwebsite: nieuwbouw-rijndael.nl

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 810.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 5
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 177 m2
 • Inhoud ca. 460 m3
 • Aantal slaapkamers 5
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Voorzieningen Zonnepanelen, balansventilatie
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
 • Tuintypes Tuin rondom
Meer kenmerken

Media